MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 125: del 17 al 30 de novembre de 2016

Nova sessió de Maridatges marítims

Us convidem a la tercera sessió del cicle, maridada amb un tast d'aiguardent. Enric Calpena, periodista i divulgador històric, us parlarà del conreu de la vinya i de la producció i comerç d'aiguardent que en va derivar. Dijous 1 de desembre, a les 19.30 h. Activitat gratuïta. Imprescindible reservar plaça.





VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana - Últimes places!


La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana organitza en col·laboració amb l'MMB una jornada destinada a la formació i a l’actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals dels museus i de totes aquelles persones interessades. La jornada d’enguany aborda el tema de com millorar la comunicació que els museus fem de les nostres activitats i serveis. La jornada tindrà lloc el 24 de novembre, a l'MMB. Gratuïta. Inscripció al nostre web.





V Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima - Inscripció oberta!


L'MMB, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, han organitzat la V Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima. S'hi presentaran les recerques Premis Ricart i Giralt i més d'una dotzena de treballs de diversos centres d'estudis i institucions locals, relacionades amb la temàtica marítima en l'àmbit del nostre territori. Dissabte 3 de desembre. Places limitades. Inscripció gratuïta. 





Activitats de diumenge a l'MMB


Tots els diumenges de mes us oferim propostes matinals per gaudir en família. El proper 20 de novembre nos us podeu perdre el taller Vaixells estampats, una manera divertida de fer-te els teus vaixells amb segells de goma. També el mateix diumenge podreu participar en la visita guiada a l'exposició 7 vaixells, 7 històries, inclosa en l'entrada al Museu. Al nostre web hi trobareu la informació detallada de totes les activitats.





Club de lectura MMB


Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la Biblioteca, amb l'objectiu d'apropar la literatura marítima als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 26 de novembre i estarà dedicada a l'obra Piratas y Mar azul, d'Arthur Conan DoyleEl club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.





Sessió d’identificació de fotografies navals


Vols ajudar-nos a identificar fotografies navals? L’Arxiu Fotogràfic de l’MMB ha creat un grup amb voluntaris especialistes en vaixells mercants i de guerra per ajudar a documentar fotografies. Si tens coneixements en aquest tema, no dubtis en ajudar-nos! La propera sessió serà el 13 de desembre. Contacteu amb nosaltres.





Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona


Us recomanem la visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròximes apertures: 20 i 27 de novembre, d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.


 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo