LA CASA ELIZALDE_MIRADOCS

MIRADOCS. Barcelona Mirades Documentals
View this email in your browser
MIRADOCS 2016. Cicle de Cinema Documental de Barcelona
La Casa Elizalde programa aquest trimestre la sisena edició de Miradocs, una mostra de cinema documental en què els barcelonins, les barcelonines i la ciutat són els protagonistes. L’objectiu és que els autors residents a la ciutat puguin exhibir els seus films i que els documentals en què Barcelona és protagonista puguin ser vistos a la pantalla de La Casa Elizalde.
La mostra, co-organitzada pel centre cultural amb l'associació Barcelona Espai de Cinema (BEC), és un cicle de documentals que centra el seu interès en el fet que els espectadors i els realitzadors comparteixin junts la projecció dels documentals i puguin intercanviar les seves opinions al final de cada sessió. És per aquest motiu que hi haurà la presència del director o d’alguna persona de l’equip tant en la presentació del film com en el debat posterior.

MIRADOCS 2016 torna amb diferents visions de la nostra ciutat viatjant entre el passat i el present a través d'una sèrie de documentals i curtmetratges que ens mostren una mirada polièdrica sobre Barcelona.  

Co-organitza: Barcelona Espai de Cinema
Hi col·laboren: ESCAC i Màster de Documental Creatiu de la UAB


Del 13 al 22 de gener de 2016
Totes les sessions començaran a les 19.30 h
Entrada gratuïta. Aforament limitat.
Consultar la programació complerta.


 
Copyright © 2016 La Casa Elizalde, All rights reserved.
Has rebut aquest correu perquè en alguna ocasió ens has indicat que estaves interessat en rebre informació sobre La Casa Elizalde.

La Casa Elizalde
Valencia, 302
BarcelonaCatalunya  08009
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo