FACULTAT DE BELLES ARTS_INAUGURACIONS

Ens complau informar-vos de les següents INAUGURACIONS en les que participen estudiants i professorat de la Facultat de Belles Arts :


“CIUTAT SUBTERRÀNIA.02”

Presentació dels projectes realitzats durant la
"II Residència de Joves Creadors"
a Mas Panella, Tordera

Dijous, 15 de gener a les 19:00h
al Centre de Cultura Contemporània de BarcelonaCCCB

Tordera porta al CCCB ‘CIUTAT SUBTERRÀNIA.02’, el resultat dels projectes realitzats pels participants a la II residència de joves creadors a Mas Panella. La mostra, comissariada per la Montse López Páez i l’Eva Vila Pou, compta amb les obres de la Sara Castillo, la Grabriela Galván, la Diana Londoño, la Luisa Marinho i la Julia Martos creades durant els dos mesos de residència a Mas Panella (Tordera).
Durant dos mesos de finals de 2014, cinc joves creadores de diferents nacionalitats (Mèxic, Colòmbia, Brasil i Espanya) van instal·lar-se a Tordera on van desenvolupar els seus projectes al voltant d’una temàtica comuna que dóna títol a la mostra col·lectiva: Ciutat subterrània.02. Ara, el resultat del procés creatiu arriba al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en una mostra col·lectiva comissariada per la Montse López Páez i l’Eva Vila Pou, professores de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar el BLOG de la Facultat i el FULLET de la mostra.

................................................................................................................................................................

“EXHIBIT”

Segona edició de la mostra dels projectes fotogràfics
seleccionats dels graduats d'Imatge de la Facultat de Belles Arts.

Dijous, 15 de gener a les 19:30h
A la Sala Golferichs - El Xalet de
l’Espai de Fotografia Francesc Català-RocaGolferichs (Barcelona)

EXHIBIT” és una iniciativa que pretén donar espai a una curada selecció dels projectes de final de grau dins de l’àmbit de la fotografia, intentant donar un primer accés als alumnes al circuit de sales d’exposicions de la ciutat i alhora oferint una major visibilitat dels seus treballs. Aquesta mostra fotogràfica presenta una visió plural dels interessos i recursos visuals d’una nova generació d’artistes.

Exposició amb la col·laboració del Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar el BLOG de la Facultat i el DOSSIER de l’exposició.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo