UNZIP_ACTIVITATS

PROGRAMACIÓ /UNZIP Torre Muntadas
MAIG 2017

+ Informació al nostre web:
www.unzip.elprat.cat

Si no pots veure les imatges correctament, activa la funció al teu navegador

 

MAIG A 

/UNZIP
Torre Muntadas

 


FER TRAMADERA.
Projectes LAB
Un procés de
Silvia Martos

 

DIJOUS 4 - 19.30 h

INAUGURACIÓ-PERFORMANCEProposta expositiva-participativa de l’artista Sílvia Martos que es desenvoluparà al Centre d'Art Torre Muntadas durant els mesos de maig a juny. Aquest projecte s’emmarca en el programa Projectes LAB d’\UNZIP.
Sílvia Martos convida a un exercici personal i col·lectiu que s’activa a través de l’entrega de peces de roba a l'artista de diferents participants. A partir d'aquestes peces, que connecten amb les històries singulars de cada participant, l'artista elaborarà un mapa de memòries, que es faran visibles a través de trobades amb els participants, d'accions col·lectives i d'un tapís que anirà ordint a un teler, situat a la mateixa sala d’exposició.

 

VIAJES ANÓNIMOS.
Un curtmetratge de
Jorge Peña Martín.

DISSABTE 6 - 19 h

AUDITORI del CÈNTRIC
Espai Cultural
 

"Viajes anónimos" és un curtmetratge sobre trobades atzaroses. Quatre històries entre la ficció i la realitat que s'entrecreuen en un lloc en el qual no deixen de passar avions.

Aquest curtmetratge és el resultat del projecte guanyador de la Convocatòria d'Arts Visuals /UNZIP 2016 en la modalitat d'Art i Educació, i s'ha portat a terme entre alumnes i professionals de l'Escola d'Arts del Prat i el director de cinema Jorge Peña. Un procés d'aprenentatge col·laboratiu que s'ha anat construint a mesura que els participants han compartit les seves històries.


MODULACIONS [La Paraula] 
Pràctiques artístiques i educatives.
Experiència pilot 2016-2017


DIVENDRES 12 - 19 h.
Participa ////////////////////////////////////////////////////////////////
Escola Pepa Colomer; Institut Escola del Prat; @Institut Baldiri Guilera; Biblioteca Antonio Martín; Escola d'Arts del Prat Amics Art Prat; /UNZIP Arts Visuals al Prat; Màster d'Arts Visuals i Educació: un enfocament construccionista (UB)
Projectes convidats //////////////////////////////////////////////
Retrats i Apropia’t, dins del projecte de formació Educació viva i ciutat educadora (Interficies ASM/Arts Santa Mònica)

Exposició que recull l'experiència pilot entorn de pràctiques artístiques i educatives, impulsada per /UNZIP Arts Visuals al Prat. La mostra esdevé un pas més en la voluntat de trobar noves formes de treballar col·laborativament i de produir coneixement des dels centres culturals, d'art i educatius en complicitat amb el territori.

ART EN FAMÍLIA 
DISSABTE 21 - 11.30 h.

Cròniques marcianes: els alienígenes hem descobert que els terrícoles llegeixen tots els dies una cosa que es diu “diari”, una sèrie de papers plegats en el qual els humans plasmen per escrit i en imatges les coses que succeeixen cada dia de l'any. I si fabriquéssim un amb les nostres notícies perquè els terrícoles puguin llegir-lo? La nostra cultura marciana mereix també ser escoltada… Potser tenim molt que aportar als terrícoles!

Centre d’Art Torre Muntadas
C. Jaume Casanovas 80
08820 El Prat de Llobregat
 
Horari:
De dimarts a divendres de 16:30h
a 20.30 h
Caps de setmana d'11 a 14 h.
 
Com arribar-hi:
Renfe: R2 (a 11 minuts de Sants Estació) / Bus: 65, 165 i L10
+ informació:
Tel.: 934 782 237  / unzip@elprat.cat / @UNZIPelprat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo