MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 133: del 20 d'abril al 3 de maig de 2017

Maridatges marítims

La propera sessió dels Maridatges marítims estarà dedicada a la guitarra, un instrument que ha tingut una difusió enorme arreu del món i una forta presència a bord dels vaixells. La guitarra, navegant arreu del món, anirà acompanyada d'un guitarrista i d'un tast de vi. L'activitat tindrà lloc el 27 d'abril, a les 19.30 h, al nou vestíbul del Museu. Inscriu-te al nostre web. 





Cursos de manteniment d'embarcacions- Inscripcions obertes

Aquest mes d'abril tenim tenim dos cursos oberts relacionats amb el manteniment de les embarcacions, el d'energia elèctrica a bord i el de manteniment de fusta. L'objectiu dels cursos és que els propietaris de petites embarcacions puguin fer-ne el manteniment general i possibles millores. Al nostre web hi trobareu informació detallada del contingut de tots els cursos amb el calendari de les sessions i els preus. Places limitades.




Què feu el proper diumenge?

El diumenge 23 d'abril veniu amb tota la familia a fer un Viatge al fons del mar en batiscaf, una immersió al fons del mar que us permetrà conèixer d'aprop els animals que viuen en aquest habitat. Amb un conte com a fil conductor fareu una davallada al fons del mar i podreu veure eriçons, tortugues, sardines...Tots els diumenges us oferim activitats familiars. Al nostre web hi trobareu informació detallada de totes elles i hi podreu comprar les entrades.




Curs Fotos en conserva- Inscripció oberta

L'MMB i l'Associació Cultural Fotoconnexió organitzen aquest taller amb l'objectiu d'oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de documents fotogràfics que es guarden en arxius familiars, utilitzant els materials que tots tenim a l'abast. Dissabte 13 de maig, a l'auditori de l'MMB. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Exposicions Lisboa i Trasmediterránea- Últims dies!

Fins a l'1 de maig podeu visitar les exposicions Carrilho da Graça: Lisboa i Trasmediterránea, les dues a les Naus de les Drassanes. La primera repassa l'obra de l'arquitecte Carrilho de Graça, posant de manifest la mirada d'aquest arquitecte sobre la ciutat de Lisboa durant més de trenta anys. L'exposicióTrasmediterránea és una conmemoració del centenari de la companyia, que fa un recorregut per la seva història exhibint peces de la pròpia companyia i peces de les col·leccions de l'MMB.




Participa al Concurs de Microrelats Marítims

Estem molt satisfets de la gran participació que està tenint el concurs de microrelats. Ja tenim més de 200 relats i n'esperem molts més! El tema del concurs és el mític vaixell Titanic i el seu tràgic final. Si voleu llegir els relats dels concursants, els trobareu al blog del concurs. Recordeu que les obres han d'estar escrites en català o castellà, han de tenir 150 paraules com a màxim i han de ser inèdites. L'últim dia per participar és el 21 de maig. 




Les Drassanes s'il·luminen de blau

Tots els dissabtes les muralles de les Drassanes es vesteixen de blau. Amb aquesta acció, duta a terme per l’Àrea d’Ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, es posa en valor el patrimoni arquitectònic de les muralles de les Drassanes i el portal de Santa Madrona, l’única fortificació medieval de la ciutat que s’ha conservat fins als nostres dies. Tots els dissabtes, de 21 a 24 h.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo