EART_ACTIVITATS


activitats
BLANCMAIG blanc2017

ART EN OBERT_PARC DE DIBUIX

Dissabte 13 de maig de 2017
De 10:00h a 12:00h
Edats: intergeneracional, a partir d'un any
Preu: 3 € per persona
Amb l'acompanyament de l'artista-educadora: Estel Boada 
M'hi vull inscriure

T'has volgut aïllar mai per dibuixar tranquil dins un tub? Has provat de fer traços sense la mà? A través d'una múltiple disposició d'espais encarats al dibuix, l'Estel Boada en proposa experimentar diferents formes de treure-li suc a les nostres idees. Un activitat per a tothom que s'animi a dibuixar sigui com sigui!

+ informació sobre Art en Obert
dibuix
Imatge: Estel Boada

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

DIFUNDIA_CAPTURAR LA CREATURA-ESPACIO
26 de maig de 2017 de 19h a 22h 
i 27 de maig de 2017 de 10h a 13h
Mostra individual de l'artista resident María Jesús Olivos
on explora relació entre performance-dibuix i dibuix-perfomance posant èmfasi en la seva relació cos/espai i en la seva insistència en el concepte d'habitar.

Avui, considerant la seva condició d'immigrant, i en una cultura contemporània on les figures dominants són l'immigrant, l'exiliat, el turista, l'errant urbà, l'artista es planteja aquestes preguntes:

"Com 'habitar' avui en la nostra situació nòmada? Quin és el rol de l'art en aquest context? L'art pot ser un mecanisme per prendre consciència del nostre habitar? (viure i pensar l'art com a eina per jugar, construir, habitar la realitat).

Perfomance, esbós, fotografia i so se'ns presenten com a portals relacionals a una estructura de pensament que proposa llançar llum sobre la matèria en qüestió. 
mj olivos

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

EN CREACIÓ. UN PROJECTE D'ART A L'AULA - EL TRASTERO 

El projecte En Creació ve de visita a EART. 
El passat 31 de març els participants de En creació, (El Trastero i els alumnes de 4rt d'ESO de Visual i plàstica de l'IES Lluís Domènech i Montaner, varen visitar EART.
Els alumnes varen poder conèixer l'espai de treball del col·lectiu artístic El Trastero, a la residència EART, així com les instal·lacions del centre i activitats que desenvolupem.
La trobada va servir també per fer una posada en comú sobre com avança el projecte i en quin moment es troben com a grup. Aprofitant que es trobaven fora de l'aula, es va poder fer una valoració de les sessions prèvies, en un ambient distés, acompanyat d'un pica-pica.

En creació és un projecte a càrrec de El Trastero, col·lectiu artístic resident a EART.
Es tracta d'una proposta educativa que vol vincular el procés creatiu del col·lectiu amb  32 alumnes de l'assignatura d'educació visual i plàstica de 4rt d'ESO de l'IES Lluís Domènech i Montaner.
L'impuls del projecte neix d'una doble necessitat per part d'Ada Vázquez , membre del col·lectiu El Trastero, la de vincular la seva experiència com a creadora i com a docent. Com connectar aquests dos rols a l'aula per tal d'enriquir mútuament els dos àmbits i que es contaminin un de l'altre?  Com poden traspuar els coneixements no només de l'Ada docent a l'Ada artista, i en conseqüència al col·lectiu? Com aquesta experiència compartida permet una transferència del coneixement entre els agents implicats i amb diferents capes d'afectació?
Dins el marc de la Residència EART, El Trastero compta amb la tutorització de projectes artístico-educatius i amb l'acompanyament en el procés d'ideació, realització i avaluació. Amb suport logístic i d'infraestructura, així com suport en comunicació i difusió.

+ Informació

Bloc: https://encreacio.blogspot.com.es/
trastero

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

CASAL D'ESTIU 

Torna el casal Endinsa't al món de l'art. 

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017

Al nostre bloc podreu estar al cas de les activitats programades. 
De moment hi podeu consultar el que hi vàrem fer l'any passat: 
http://activitatsdart.org/

CASAL

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  

Podeu veure els projectes que estem desenvolupant per centres d'art i altres institucions aquí
SPACE        
logo eart
Experimentem amb l'ART
+ de 20 anys en art i educació
Torrijos, 68  08012 Barcelona
932 171 877
www.experimentem.org



Segueix-nos a:
Facebook                  Twitter                  Youtube                Wordpress               Web
SPACE
Amb el suport de:   logo generalitat     AJUNTAMENT

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo