SALA PREMSA SANT CUGAT_PRESENTACIÓ LLIBRE

logo

Dimecres, 19 d’abril de 2017
Convocatòria de Premsa
Demà dijous, 20 d’abril, a les 18 h, al Library Living Lab de la Biblioteca de Volpelleres, tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “Les aventures de Rodas”, de Pili Egea, amb 12 il·lustracions dels i les artistes del projecte Fem un Museu. La presentació comptarà amb la participació de Carmela Fortuny, tinenta d’alcalde de Cultura; Gemma Cera, de l’Editorial Somnins i l’autora, Pili Egea.
Les aventures de la Rodas,  un conte de contes sorgit de la participació a Fem un Museu
Pili Egea, nascuda amb paràlisi cerebral i usuària d’un dels centres col·laboradors amb el Fem un Museu, ha posat sempre de manifest que, amb tenacitat i amb els recursos adequats, tothom pot expressar la seva vocació artística. Des de fa dos anys la seva literatura acompanya les obres artístiques que creen els i les artistes que participen al Fem un Museu.
En la passada edició es van treballar els valors inherents a la literatura infantil a través del conte. El treball va ser doble: per una banda crear per parelles artista-noartista (així és la mecànica del Fem un Museu), històries de vida de personatges fets amb ceràmica i inventar una història i un món per a cadascuna de les criatures que les parelles inventaven. Per l’altra, la Pili Egea va cercar un fil conductor que unís aquestes 12 històries per tal d’aportar unitat a la proposta artística i presentar-la com un tot. Amb aquesta voluntat va integrar la cadira de rodes, que enllaça els relats de manera que és l’objecte el que va descobrint diverses vides, diverses formes de ser i de pensar, però amb un únic objectiu: posar de manifest que tots som diferents, però alhora iguals en essència.
La publicació conté:
  • Els dotze contes, pròleg i epíleg en versió original (castellana) i la traducció en llengua catalana
  • Presentació del projecte i enllaç mitjançant codi QR a l’audiovisual que s’ha creat del procés creatiu (Bitakora films, audiovisual de 24 minuts)
  • Fotografies de les obres acabades com a il·lustracions dels contes als quals fan referència



Esperem comptar amb la vostra presència.

Presentació del llibre “Les aventures de Rodas”, de Pili Egea
Dia: Dijous, 20 d’abril
Hora: 18:00 hores
Lloc: Library Living Lab (Biblioteca de Volpelleres – c. Pau Muñoz i Castanyer, 3- 5)
Enllaços multimèdia
wordpress-32x32 twitter-32x32 flickr-32x32 youtube-32x32

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo