MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA_BUTLLETÍ



butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 107: del 27 de gener al 10 de febrer

Nova exposició a l'MMB: Llaverias i el Mar 

Ja es pot veure a l'MMB l'exposició “Llaverias i el Mar”, produïda pel Museu del Mar de Lloret, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer i el Museu Marítim de Barcelona, La mostra commemora el 150è aniversari del naixement del pintor Joan Llaverias a Vilanova i la Geltrú.





Anem a la platja!

L'MMB presenta una exposició amb una selecció de fotografies procedents dels museus de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Es tracta de la primera mostra d’una sèrie d’exposicions fotogràfiques del període comprés entre 1900 i 1950, data que marca l’arribada dels primers turistes a les nostres costes. La mostra reflecteix l’evolució de l’espai platja d’un espai de treball a un espai de lleure. A partir del 4 de febrer.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la Biblioteca, amb l'objectiu d'apropar la literatura marítima als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 30 de gener i estarà dedicada al llibre Relato de un náufrago de Gabriel García Márquez. El club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta amb places limitades.




IV Concurs de microrelats de l'MMB

La nova edició del concurs de microrelats, dedicat a la novel·la negra, marxa a tota vela! L'objectiu principal del concurs és fomentar el coneixement de la cultura marítima. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 10 anys, amb un relat inèdit. El concurs disposa d'un blog on hi ha recollits tots els relats presentats. La data límit de participació és el 10 d'abril. Més informació i bases del concurs al nostre web. 




Festes de Santa Eulàlia

L'MMB se suma a la celebració de la Festa Major de la copatrona de la ciutat fent una jornada de portes obertes. El divendres 12 de febrer l'entrada al Museu i les seves exposicions temporals és gratuïta. Els jardins del Baluard i la porta de Santa Madrona obren especialment per a l’ocasió des de les 11 fins les 14 h. I el pailebot Santa Eulàlia també ofereix jornada de portes obertes, del 12 al 14 de febrer.




Obrim la porta al mar!

El passat dissabte 23 de gener es va inaugurar el nou vestíbul d'accés al Museu Marítim de Barcelona. Per primera vegada el Museu mira cap al mar! I per celebrar-ho vam fer una gran festa popular amb un espectacle teatral de la companyia Artristras. Us fem un resum de l'esdeveniment amb les fotografies del nostre Facebook!




Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Us recomanem una visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròximes apertures: 7, 21 i 28 de febrer, d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo