FUNDACIÓ SETBA_AGENDA

Si no veus correctament aquest missatge clica AQUÍ

AGENDA FEBRER 2016

LA MÀGIA DE LA REIAL
26 NOVEMBRE - 13 FEBRER  *PRORROGADA*
Cada mes de novembre ens endinsem en el passat de la Plaça Reial, per descobrir-ne la història d'un dels establiments, personatges i records que perduren en la memòria col·lectiva.

Enguany, volem descobrir-vos la història d'un enllustrador de sabates que es va convertir en un dels mags de més prestigi d'Europa. Aquesta és la història de Fructuós Canonge.


L'exposició es prorroga fins el 13 de febrer.
 
CAPSES MÀGIQUES | LA MÀGIA DE LA REIAL
2 - 13 FEBRER
Després d'estar exposades en els diferents establiments de la Plaça Reial, les Capses Màgiquescreades pugen a la Sala Llimona de la Fundació Setba. Així, en el marc de l'exposició  La Màgia de la Reial, els visitants podran contemplar les 14 peces juntes.

Totes les obres parteixen d'una capsa, gentilesa de Màgia Borràs, que se'ls entregà als artistes perquè s'hi inspiressin.
ENTREDOS: SEGUINT EL FIL
18 FEBRER - 23 ABRIL
Després de sis anys, la moda i Entredos tornen a la Fundació Setba. el punt de partida d'aquest projecte és Pilar Ayarza, una modista que va treballar amb el mestre Balenciaga.

A partir de la troballa d'una maleta seva, les artistes Rosa Solano i Fiona Capdevila s'endinsen en el món de l'alta costura, la història d'aquest personatge i el seu víncle amb la ciutat de Barcelona.
 

ART BRUT
28 GENER - 26 FEBRER

Setba Eixample exposa obres del Museu d’Art Brut de la Fundació Sant Pere Claver, d'Alerarte, del Natura ésCultura 2015, i també dels psiquiatres Ramon Sarró i Josep Obiols que han col·leccionat obres d'art brut.

Aquesta és una de les exposicions paral·leles a la gran mostra d'Art Brut que organitza la Col·lecció Bassat a la Nau Gaudí de Mataró.
 

 

  Tots els beneficis es destinen a projectes solidaris de la Fundació Setba. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina Web
Pàgina Web
Plaça Reial 10, 1er 2a (08002) Barcelona · Tel. 93 481 36 96 · info@fundaciosetba.org 

Copyright © 2016 Fundació Setba, Tots els drets reservats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo