MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 106: del 13 al 27 de gener

Inauguració del nou vestíbul i porta d'accés al Museu

L'MMB inaugura el 23 de gener a les 12.30 h la nova porta d’entrada orientada al mar, situada al Portal de la Pau. Us hem preparat una gran festa popular i jornades de portes obertes tot el cap de setmana!





Inauguració de l'exposició Llaverias i el Mar

El dissabte 23 de gener s’inaugura l’exposició Llaverias i el Mar, produïda pel Museu Marítim de Barcelona, el Museu del Mar de Lloret de Mar i Biblioteca-Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. La mostra commemora el 150 aniversari del naixement del pintor català.




IV Concurs de microrelats de l'MMB

Us animem a participar a aquesta nova edició del concurs de microrelats, dedicat a la novel·la negra. L'objectiu principal del concurs és fomentar el coneixement de la cultura marítima. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 10 anys, amb un relat inèdit. El concurs disposa d'un blog on hi ha recollits tots els relats presentats. La data límit de participació és el 10 d'abril. Més informació i bases del concurs al nostre web. 




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la Biblioteca, amb l'objectiu d'apropar la literatura marítima als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 30 de gener i estarà dedicada al llibre Relato de un náufrago de Gabriel García Márquez. El club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta amb places limitades.




Activitats de diumenge a l'MMB

Amb el nou any, tenim un nou calendari d'activitats familiars, on destaquem l'activitat Vaixells estampats i la visita guiada a l'exposició 7 vaixells, 7 històries. Si voleu passar una bona estona en família, us proposem diferents activitats per als matins dels diumenges. Podeu fer la reserva de les activitats al nostre web!


 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo