UNZIP_Tertúlies

Tertúlies d'art entre llibres

+ Informació al nostre web:
www.unzip.elprat.cat

Si no pots veure les imatges correctament, activa la funció al teu navegador

/UNZIP Arts visuals al Prat
us convida a l'activitat:
 

Tertúlies
d'art entre
llibres  
Encarna Boada
i Laia Ruz
Dijous 5 de novembre, 19 h 
 
Per + info clicka a la imatge!  >>>
Entrada lliure >>
Com funcionen les tertúlies

No es tracta de ser més o menys professionals, ni de tenir una trajectòria més o menys consolidada, ni tan sols de tenir la seguretat de saber si anem pel bon camí. Precisament aquest és un espai per compartir dubtes, interessos, idees i discutir, amb passió si cal però amb respecte, la manera que tenim de viure l'art i com aquesta la sentim representada en els espais artístics actuals.

En aquestes tertúlies no considerarem cap veu més autoritzada que cap altra ni es limitaran els temes de conversa. Tothom podrà dir el que pensa i parlar del que vulgui sempre i quan sigui amb respecte per les persones i el propi desenvolupament de les converses.

Què cal fer per participar-hi?

A les tertúlies:


Tan sols heu d'assistir el dia indicat al calendari i venir amb ganes d'expressar la vostra manera de veure les coses, amb tanta passió com vulgueu i amb respecte per l'opinió de les altres persones.

Presentant i exposant:

A cada tertúlia dos artistes del Prat presentaran el seu treball i/o la seva manera de viure l'art per mitjà de les seves obres, imatges projectades, etc. Una obra de cadascun d'ells quedarà exposada als espais destinats al projecte durant el període entre una tertúlia i la següent.
Els llibres de l'art: bibliòpsia Aquest any convidarem a iniciar les tertúlies a partir de posar en relació l'experiència i els interessos dels i les artistes convidades amb els llibres del nostre espai de documentació* Cada artista convidat/da farà una tria de tres llibres (a això li direm bibliòpsia) que es relacionin amb el seu treball artístic. D'aquesta manera els llibres seran l'excusa per parlar d'art, i alhora la tertúlia serà l'excusa per anar coneixent a poc a poc, bibliòpsia a bibliòpsia, el contingut d'aquest fons bibliogràfic i documental que està a disposició pública de consulta a Torre Muntadas.

Dijous 5 de novembre, a les 19 h
Artistes convidats/des:
Encarna Boada i Laia Ruz
[Vés-hi]

 

 
- - - - - - - - - - - - - - - - 

+ info: 
al nostre web: http://goo.gl/mol3K2
o al nostre facebook: https://goo.gl/oEQ4A1


/UNZIP  Arts Visuals al Prat, que té la seva seu central al Centre d’Art Torre Muntadas

C. Jaume Casanovas 80
08820 El Prat de Llobregat
 
Horari:
De dimarts a divendres
de 16.30h a 20.30 h
Caps de setmana i festius
d'11 a 14 h.
 
Com arribar-hi:
Renfe: R2 (a 11 minuts de
Sants Estació) / Bus: 65, 165 i L10
+ informació:
Tel.: 934 782 237  / unzip@elprat.cat /
@UNZIPelprat / www.unzip.elprat.cat
D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, s'informa que les dades personals d'aquest imprès s'incorporen a un fitxer automatitzat municipal amb la finalitat pròpia. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades del fitxer, dirigint-se al seu propietari: Ajuntament del Prat de Llobregat / Pl. de la Vila, 1 / 08820-El Prat de Llobregat.
 
Abans d’imprimir aquest missatge, penseu si cal fer-ho. Entre tots hem de tenir cura del medi ambient.
 
De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, se informa que los datos personales de este impreso se incoporan a un fichero automatizado municipal con la finalidad propia. Podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposicion de los datos del fichero, dirigiéndose a su propietario: Ajuntament del Prat de Llobregat / Pl. de la Vila, 1 / 08820-El Prat de Llobregat.
 
Antes de imprimir este mensaje, piense si es necesario hacerlo. Entre todos debemos cuidar del medio ambiente.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo