FESTIVAL INFLUX 2015

Festival INFLUX 2015 [vídeo a escena]
21, 22, 26, 27, 28 i 29 novembre 2015
ANTIC TEATRE

dijous 26 novembre . 21h
MARCEL·LÍ ANTÚNEZ “Duramater. Dreceres”

Marcel·lí Antúnez, reconegut internacionalment com una de les figures més rellevants de l'art electrònic i l'experimentació escènica, ens presenta el seu nou espectacle, acompanyat del músic Ramon Fossati. Es tracta d’una acció/conte on Marcel·lí, proveït del seu dreskeleton, una interfície corporal de naturalesa exoesquelètica, ens proposa un relat patchwork per les seves mitologies en procés.

Entrada 8€

divendres 27 novembre . 21h
MIQUEL JORDÀ I L’ORQUESTRA SUBMERGIDA “BA-BEL, o el viatge de l'home fosc”

Miquel Jordà, artista multidisciplinari de formació musical, ens proposa un concert audiovisual, una videopartitura gràfica animada a partir d’elements orgànics gravats en vídeo manipulats digitalment cap a una imatge abstracta.
Estarà acompanyat per músics improvisadors en directe: Marina Buj, Ferran Besalduch, Mark Cunningham i Miquel Àngel Marín.

Entrada 8€

dissabte 28 novembre . 21h
KHEA ZIATER “NOT never on time”

Per primera vegada a Barcelona, la companyia Khea Ziater ens presenta el film escènic “NOT never on time”, una obra intensa on una dona que no és capaç d’evitar la sensació que la vida no té sentit per a ella, ens concedeix l'oportunitat de conèixer la delicada arquitectura dels seus pensaments.
La companyia, creada a Bilbao, basa les seves propostes en la recerca de codis de relació entre el teatre i l'art cinematogràfic.

Entrada 10€

diumenge 29 novembre . 20h
BRADIEN + EDUARD ESCOFFET “Escala”

La banda d'electrònica Bradien i el poeta sonor Eduard Escoffet tornen als escenaris amb motiu de la publicació del seu nou àlbum “Escala”. Ens ofereixen un concert poètic audiovisual on exploren les possibilitats dels sons electrònics, les textures sonores i la mal·leabilitat del text. El concert, que inclou projeccions realitzades per Todojunto i una acurada il·luminació, sumeix l’espectador en una espiral d'ecos vocals i electrònics.

Entrada 8€

_____

Festival INFLUX 2015 [vídeo a escena]
21, 22, 26, 27, 28 i 29 novembre 2015
ANTIC TEATRE

Segona edició del festival INFLUX [vídeo a escena], dedicat a les arts escèniques audiovisuals.
INFLUX vol potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques.
JAKOB DRAMINSKY HØJMARK, MIRIAM REYES, MARCEL·LÍ ANTÚNEZ, MIQUEL JORDÀ, KHEA ZIATER i BRADIEN + EDUARD ESCOFFET seran els protagonistes d’aquesta edició.
El festival abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en aquests espais fronterers i híbrids.
INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però que també s’obre a artistes d’altres llocs, i vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.


organitza HABITUAL VIDEO TEAM

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12 - 08003 Barcelona



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo