MUSEU MARÍTIM_Butlletí


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 103: del 25 de novembre al 9 de desembre

7 vaixells 7 històries

Us presentem bona part de la col·lecció de l'MMB a partir de 7 embarcacions i les seves corresponents històries, i amb una museografia impactant. No us la podeu perdre!





100 anys de l'Arma Submarina

Enguany es commemora el centenari de la creació de l’Arma Submarina a Espanya. Per celebrar-ho, l’Armada Espanyola ha preparat una petita exposició itinerant que recull els trets fonamentals d’aquesta història. L'MMB acull aquesta exposició i la complementa amb objectes i documents de les seves col·leccions relacionats amb aquesta aventura submarina.





Nits de tinta. Obres de la cultura tradicional d'un art de pesca

Jake Abbott i Felipo Escolano ens presenten aquesta mostra sobre un art que es remunta al segle XV: l'art de pesca. L'exposició aplega material: retrats, baixades a pesqueres, panoràmiques des de la mar, eines de pesca, fotografia submarina i vídeo documental.




Bikondoa. El cementiri marí


L’artista basc Alfredo Bikondoa exhibeix a l’MMB El cementiri marí fruit de la seva inspiració en els versos i metàfores de l’obra del poeta francès Paul Valéry. La mostra està formada per pintures, escultures, oli, pols de marbre, metalls i fusta, tractats amb diferents tècniques entremesclades. L’exposició forma part del programa d’exposicions temporals de l’MMB que relacionen el món de les arts amb el món marítim.




Ona-Ola-Wave. El Surf a Catalunya i arreu del món

Si voleu descobrir de manera pedagògica l'origen del surf, aquesta és la vostra exposició! Podreu veure quines han estat les onades més grans i importants del món, conèixer els diferents tipus de planxes de surf i com es fabriquen. Fins i tot, podreu saber la història del surf a Catalunya i els millors llocs de la nostra costa per practicar-lo.




L'MMB us recorda que...

Els diumenges, a partir de les 15 h, podeu entrar gratuïtament a totes les nostres exposicions: 7 vaixells, 7 històries, 100 anys de l'Arma Submarina, Nits de tinta, Bikondoa. El cementiri marí Ona-Ola-Wave. El surf a Catalunya i arreu del món. També podreu visitar el pailebot Santa Eulàlia, situat al Moll de la Fusta. 

Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo