CASA ELIZALDE_Agenda

Informació de La Casa Elizalde www.casaelizalde.com
No veus el correu correctament?
Fes clic aquí

Aquesta setmana...

L'actor Joel Minguet, - conegut per nombroses sèries de televisió, com El cor de la ciutat o Laberint d'ombres, i també actor de teatre i cine-, ens endinsarà en el món de Goytisolo; un quartet de veus masculines ens guiarà pels espirituals negres fins als clàssics moderns. També veure l'últim documental del cicle Mirades, Las costuras de la piel i més.
VEUS
DE L'ESPIRITUAL NEGRE AL CLÀSSIC MODERN

Dilluns, 23 de novembre a les 20.30 h, el quartet masculí The Minstrels interpretaran espirituals negres i també d'altres, com versions de Gilkyson o The Beatles dins del cicle Veus. Un concert a cappella d'un grup amb una llarga trajectòria.
The Minstrels són Llorenç Castelló, Joan Baptista Sans, German de la Riva i Xavier Gallego.

MIRADES. CINEMA DOCUMENTAL
LAS COSTURAS DE LA PIEL

Dimarts, 24 de novembre a les 19.30 h es tanca el cicle Mirades amb el documental Las costuras de la piel. Una mirada social i reivindicativa al món del tèxtil i a les condicions laborals. La història d'unes dones que van decidir enfrontar-se a la precarietat en un món globalitzat, on cada decisió que prenem afecta la resta.
 
TAULA RODONA. EXPOS OFF
ZURZIR TUS PROPIAS LLAGAS

Dimecres 25 de novembre a les 19 h, l'artista Jessica Espinoza, autora de l'exposició Zurzir tus propias llagas, juntament amb Mariló Fernández, de la cooperativa cultural La Fundició, parlaran sobre projectes de creació i investigació tèxtil des de pràctiques artístiques col·laboratives. L'exposició es pot veure a La Casa Elizalde fins al 18 de desembre.
 
ACCIONS OFF
EL TÀNGER DE GOYTISOLO


 
Dijous 26 de novembre a les 20.30 h, l'actor Joel Minguet ens presenta un espectacle intimista, elegant, una lectura dramatitzada per endinsar-nos en l'esperit de Juan Goytisolo,  un escriptor que va emigrar de Barcelona, de la pàtria, de les maneres d'escriure... Un viatge emocional a través de la vida de Goytisolo amb l'espai sonor de Chopin, Moustaki, les onades del mar...
 
ESPECTACLE FAMILIAR
EL SOLDADET DE PLOM


 
Diumenge 29 de novembre a les 12 h, Festuc Teatre ens porta un clàssic de sempre per a tota la família. Titelles i animació per explicar la història d'un soldadet valent. Amb una sola cama és capaç de fer la volta al món en un vaixell de paper! Desafiant grans perills i tot per amor, per poder tornar a veure aquella ballarina que, un dia, li va robar el cor.
Recomanat per a infants a partir de 4 anys.
 
Entrades espectacles
Entrada gratuïta excepte Espectacles familiars (3'50€).
Aforament limitat.
Consultar condicions reserves i més informació al web.
Segueix-nos a

     
 
Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302- 08009 Barcelona
Tel. 93 488 05 90- Fax.: 93 487 52 75
casaelizalde@casaelizalde.com
www.casaelizalde.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo