CASA ELIZALDE_AGENDA

Informació de La Casa Elizalde www.casaelizalde.com
No veus el correu correctament?
Fes clic aquí
Centre Cultural La Casa Elizalde

Agenda d'exposicions

'Punto de fuga. De Abraham a lo digital', una exposició de José Parra
Dues línies paral·leles són aquelles que per més que es prolonguin mai poden trobar-se. Dues línies equidistants que conflueixen en un espaitemps infinit com un miratge, mai autèntic. Una visió del món interior de l’artista presentada  en aquesta mostra d’obres plàstiques i escultures mòbils.
Inauguració: dimarts 7 de febrer a les 19.30 h
'Simulacra', una exposició de Clara Cortes Garcia
Recerca de l’abstracció i l’extracció de formes no identificables dels contextos reals i tangibles. La idea de la representació d’una realitat visible creant una desnaturalització on l’observador espera una presència figurativa, objectiva i classificable. Fotografies de l’entorn natural, ombres, reflexos i textures dels espais físics que succeeixen al nostre al voltant.
Inauguració: dimarts 7 de febrer a les 19.30 h
 
'Hacia la Europa que nos contaron: el éxodo de la vergüenza',
fotografies de Rober Astorgano
Durant l’any 2015, l’increment del flux de refugiats i la incapacitat de la Unió Europea per gestionar-lo han portat a una situació totalment descontrolada i a una gran crisi humanitària, que s’ha arribat a convertir en la crisi migratòria i humanitària més gran a Europa des de la Segona Guerra Mundial. A través d’aquesta exposició, Rober Astorgano mostra la situació extrema que es viu actualment en llocs com Idomeni, Atenes, l’illa de Lesbos o la frontera serbocroata.
Exposicions del 7 de febrer al 3 de març de 2017

ENTRADA LLIURE
Horari d’exposicions: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 21 h

Ja ens segueixes?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo