FUNDACIÓ JOAN MIRÓ_AGENDA


Estiu de 2017Comparteix    
Miró Documents

Éluard, Cramer, Miró - «À toute épreuve», més que un llibre

Prorrogada fins al 12 de juliol de 2017
Encara sou a temps de visitar l’exposició.

Amb motiu de la mostra, Dolors R. Roig parla al blog de la Fundació del procés de creació del llibre de Joan Miró fet a partir del recull de poemes de Paul Éluard i explica com Miró va més enllà de la il·lustració i com la col·laboració artística dona lloc a nous poemes. Mentre repassa aquesta aventura creativa, el seu article planteja com es fonen els imaginaris d’Éluard i Miró.
Més informació
Espai 13. Peu a fora. Expedicions i diàspores

Fruit Belt - Martin Llavaneras

Inauguració: 13 de juliol a les 19 h
Martin Llavaneras s'aproxima a la noció de rastre i patrimoni a partir d'una investigació sobre l'explotació del cautxú i la indústria del pneumàtic. Es tracta d'un treball amb un marcat component ecològic que relaciona dibuix virtual i elements matèrics i estableix comparatives entre el temps geològic i el temps humà.

Fins a l'11 de setembre
Més informació
Presentació de la publicació

The Way Things Do

20 de juliol a les 19 h
Us convidem a la presentació del catàleg de l'exposició The Way Things Do, un homenatge a The Way Things Go, el film llegendari de Peter Fischli i David Weiss, en el marc del 30è aniversari de la seva creació. La mostra inclou tres instal·lacions d’artistes emergents i la projecció de la pel·lícula del duo suís. Es podrà visitar a la Fundació fins a l'1 d'octubre de 2017.

Els comissaris, Serafín Álvarez i Martina Millà, presentaran la publicació i posteriorment hi haurà un concert de Roc Jiménez de Cisneros.
Més informació
Activitat per a les famílies

The Way Things Work

12 i 18 de juliol a les 11 h
Les coses es mouen. Unes cauen, altres roden, altres salten i altres empenyen altres coses. En aquest taller connectarem moltes coses construint una màquina molt complexa que fa coses molt simples. Construirem una màquina que funciona destruint-se.

En el marc de l'exposició The Way Things Do
Activitat de pagament
Cal reserva prèvia
Més informació
Grec 2017 Festival de Barcelona

Pop Up - Teatro delle Briciole

7 i 8 de juliol, a les 19 h
Havíeu pensat mai que un llibre animat es podria convertir en protagonista d'un espectacle? Alguns d'aquests llibres pop-up us explicaran una història evocadora.

Les figures i les siluetes de paper es despleguen per explicar la història d’un nen i una esfera misteriosa. Ritme, colors i sons donaran vida a les experiències dels protagonistes, tot estimulant la imaginació del públic.

Auditori de la Fundació
Activitat de pagament
Més informació
Itinerari arquitectònic

La Barcelona del GATCPAC. Itinerari per l'arquitectura d'avantguarda

16 de juliol a les 11 h
L'itinerari per l'arquitectura d'avantguarda de Barcelona continua durant el mes de juliol i torna després de vacances, al setembre.

Us convidem a fer un recorregut per Sant Gervasi que permet descobrir l'evolució de l'arquitectura al llarg del segle XX i posar-la en relació amb els esdeveniments més importants que han tingut lloc a Barcelona en l'àmbit polític, social, cultural i artístic.

Activitat de pagament
Cal reserva prèvia.
Més informació
Reenvia aquest e-mail als teus contactes / Vols modificar les teves dades? / Vols donar-te de baixa?
Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona
T. +34 93 44 39 470
www.fmirobcn.orgFacebook Twitter Pinterest Instagram Youtube

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo