SALA DE PREMSA SANT CUGAT_EXPOSICIÓ-VIDEO INSTAL·LACIÓ

logo

Dimecres, 17 de maig de 2017
Convocatòria de Premsa
El proper dijous, 18 de maig, a les 19:30 hores, s’inaugura, al Centre d’Art Maristany, l’exposició “Premi LOOP Discover”, de l’edició 2016. Participaran en la inauguració la tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny i el coordinador d’itineràncies del Premi LOOP Discover, Pedro Torres.
El premi és una iniciativa de LOOP Barcelona amb el patrocini d’Estrella Damm, i té per objectiu apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d'artistes visuals, mitjançant una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional. L’exposició recull els vídeos finalistes del premi de videocreació Discover, que va néixer amb l’objectiu d’apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d'artistes visuals.

El mateix Centre Maristany acollirà també, i fins al 27 de maig “Literatura expandida”, una videoinstal·lació de les peces relacionades amb la literatura realitzades per Jordi Lara, i que forma part del Loop Festival d’aquesta edició.


Esperem comptar amb la vostra presència.

Inauguració de l’exposició “Premi Loop Discover” al Centre d’Art Maristany
Dia: Dijous, 18 de maig
Hora: 19:30 hores
Lloc: Centre d’Art Maristany (c. Àngel Guimerà, 2)
Enllaços multimèdia
wordpress-32x32 twitter-32x32 flickr-32x32 youtube-32x32

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo