MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 136: de l'1 al 14 de juny de 2017

Activitats d'estiu a l'MMB

S'acosta l'estiu i a l'MMB us esperen un munt de propostes per gaudir en família i amb el vostre grup d'esplai. Les activitats s'adrecen a diferents grups d'edat i les temàtiques són diverses. Al nostre web hi trobareu informació detallada de cadascuna d'elles. 





Introducció a la fotografia en el medi marí per a joves- Incripció oberta

Joves! l'MMB us presenta aquest curs perquè us introduïu en el món de la fotografia. A bord d'una embarcació històrica de la flota de l'MMB, descobrireu com treure partit a la vostra càmera i fer les millors fotos de l'estiu i del mar. El curs l'imparteix Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica i professor de fotografia. El curs es divideix en sessions teòriques, que es desenvolupen al Museu, i sortides pràctiques al mar. Del 26 al 29 de juny. Places limitades. Incripcions al nostre web.




Curs La navegació en el temps de les grans descobertes- Inscripció oberta

Dins el programa de cursos d'astronomia i navegació d'enguany us presentem aquest nou curs dedicat a la navegació en el temps de les grans descobertes per part de dues de les cultures que més han incidit en el desenvolupament de la navegació astronòmica: l'àrab i la cristiana, que en els segles XV i XVI van fer grans avenços en matèria de tecnologia naval amb l'objectiu de dominar les vies marítimes del planeta. Divendres 30 de juny. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Última sessió del cicle Maridatges marítims

Hem arribat al final del cicle i farem el comiat dels Maridatges marítims amb els instruments de vent. En aquesta ocasió en Romà i en Fèlix Escalas us parlaran del diversos instruments de vent i també us faran un petit concert. Maridarem la sessió amb un tast de cremat. Dijous 15 de juny, a les 19.30 h, al vestíbul del Museu. Places limitades. Inscripcions al nostre web. 




Presentació del llibre El mundo del trabajo de la marina mercante española (1834-1914)

Us convidem a la presentació del llibre El mundo del trabajo en la marina mercante española (1834-1914), escrit per Enric García Domingo. Aquesta publicació, que recull part d'una tesi doctoral, retrata la transformació soferta per part la marina mercant espanyola amb el pas de la vela al vapor. L'obra és una publicació de la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de la Fundació suport Museu Marítim i Drassanes Reials de Barcelona. Dijous 8 de juny, a les 19 h, a l'auditori de l'MMB. Entrada lliure.




El pailebot Santa Eulàlia a la Festa de la Mar

El MMB se sumarà a la IV Festa de la Mar amb el pailebot Santa Eulàlia que, els dies 10 i 11 de juny, farà estada al port pesquer de l'Ametlla de Mar i romandrà obert al públic. La IV Festa de la Mar se celebrarà del 9 a l'11 de juny i està organitzada per la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial (FCCPMF). Per a més informació consulteu el nostre web.




Les Drassanes s'il·luminen de blau

Tots els dissabtes les muralles de les Drassanes es vesteixen de blau. Amb aquesta acció, duta a terme per l’Àrea d’Ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, es posa en valor el patrimoni arquitectònic de les muralles de les Drassanes i el portal de Santa Madrona, l’única fortificació medieval de la ciutat que s’ha conservat fins als nostres dies. Tots els dissabtes, de 21 a 24 h.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo