MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA_CONFERÈNCIIES

Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
CONFERÈNCIES DIVULGATIVES
Cicle de conferències "Leonardo da Vinci: El geni i els invents"

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Societat Catalana de Tecnologia organitzen un cicle de conferències divulgatives al voltant de l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”. Us convidem a descobrir la transversalitat de l’obra del geni renaixentista i el seu llegat encara vigent en la ciència i la tecnologia actuals.
CONFERÈNCIES

Les cúpules de Leonardo
4/3 | Coneixerem els diferents models de cúpules i posarem a prova les capacitats constructives dels participants. A càrrec d'Enric Brasó.
→ Més info

Les dones, la ciència i la tecnologia
11/3 | Un recorregut per les fites assolides per dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia des del Renaixement. A càrrec de Núria Salán.
→ Més info

Un passeig per la criptografia
18/3 | Ens endisarem en el món de la criptografia i veurem diferents maneres “d’amagar” missatges. A càrrec de Pura Fornals Sánchez.
→ Més info

La materialització dels somnis: de Leonardo a la impressió 3D
1/4 | Ens encaminem cap al (post)transhumanisme d'imprimir-nos a nosaltres mateixos? A càrrec d'Antoni Hernández-Fernández.
→ Més info

Els ginys voladors de Da Vinci: somni o realitat?
29/4 | Va crear Leonardo algun enginy capaç de volar? L'enginyeria aeronàutica en té la resposta! A càrrec de Miquel Sureda.
→ Més info

Leonardo, també urbanista
27/5 | Ens aproximarem a la proposta de ciutat de Leonardo en relació amb altres ciutats ideals, dibuixades o escrites. A càrrec de Zaida Muxí Martínez.
→ Més info

Gags científics des de Leonardo fins avui
17/6 | Un viatge pel coneixement científic actual a partir d'un conjunt d'experiments senzills. A càrrec d'Adolf Cortel.
→ Més info
Si voleu estar al dia de totes les nostres novetats,
entreu a www.mnactec.cat
Seguiu-nos a les xarxes socials

Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Departament de Cultura

En compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, reguladora de la Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu per a enregistrar-vos seran tractades d’acord amb les garanties de seguretat i de confidencialitat previstes per la Llei, l’emmagatzematge en un arxiu digital, el responsable del qual és el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Teniu dret a l’accés, rectificació o cancel·lació de les dades personals, d’acord amb els temes previstos per la Llei, a través d’una sol·licitud per correu electrònic a info.mnactec@gencat.cat o per carta adreçada al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Rambla d'Ègara, 270, 08221 Terrassa.

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Rambla d'Egara, 270, Terrassa, Catalunya 08221, Spain 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo