ACVIC_PROJECTE

ACVIC Newsletter
No ho pots veure bé? Click here to view it online.
logo acvic news
http://acvic.org

[cast]


MICROGRAMES

Projecte d’Alícia Casadesús i Antoni Clapés
Febrer - maig 2017
Recorreguts artístics

Microgrames és un projecte artístic nascut de la correspondència mantinguda durant més de tres anys entre l’artista visual Alícia Casadesús i el poeta Antoni Clapés. A partir d’esbossos, indicis de projectes, intuïcions, apunts, esquemes, el projecte s’ha anat gestant, i culmina amb la mostra del treball realitzat.

Durant quatre caps de setmana —els darrers dissabtes i diumenges, de febrer a maig de 2017— us proposem de fer el camí que surt de la casa de pagès de Can Tafura (Tavertet, Barcelona) i arriba a l’ermita de Sant Miquel de Serarols.

El caminant surt de Can Tafura havent conversat, si n’ha tingut ganes, amb l’artista i el poeta, i segueix un camí planer fins a Sant Miquel. Uns 40 minuts d’itinerari per passejar lentament focalitzant la mirada damunt del territori, per imbuir-se de la serenitat del lloc, per reflexionar sobre els camins de la creació. Per formar part, ell mateix, del projecte.

A l’ermita s’hi mostrarà, cada cap de setmana, un treball diferent; de manera que qui vulgui contemplar l’obra sencera haurà d’assistir a totes quatre propostes.

25 i 26 de febrer de 2017
Micrograma del teixir

25 i 26 de març de 2017
Micrograma del lloc

29 i 30 d’abril de 2017
Micrograma del mur

27 i 28 de maig de 2017
Micrograma del núvol

+ INFO [veure article]

SeparadorB 500p

MICROGRAMES

Proyecto de Alicia Casadesús y Antoni Clapés
Febrero - mayo 2017
Recorridos artísticos

Microgramas es un proyecto artístico nacido de la correspondencia mantenida durante más de tres años entre la artista visual Alícia Casadesús y el poeta Antoni Clapés. A partir de esbozos, indicios de proyectos, intuiciones, apuntes, esquemas, el proyecto se ha ido gestando y culmina con la muestra del trabajo realizado.

Durante cuatro fines de semana –los últimos sábados y domingos de febrero a mayo de 2017- os proponemos hacer el camino que sale de la casa de payés de Can Tafura (Tavertet, Barcelona) y llega a la ermita de Sant Miquel de Serarols.

El caminante sale de Can Tafura habiendo conversado, si ha tenido ganas, con la artista y el poeta, y sigue un camino llano hasta Sant Miquel. Unos 40 minutos de itinerario para pasear lentamente focalizando la mirada por el territorio, para imbuirse de la serenidad del lugar, para reflexionar sobre los caminos de creación. Para formar parte, él mismo, del proyecto.

En la ermita se mostrará, cada fin de semana, un trabajo diferente, de manera que quién quiera contemplar la obra entera deberá asistir a las cuatro propuestas.

25 y 26 de febrero de 2017
Micrograma del tejer

25 y 26 de marzo de 2017
Micrograma del lugar

29 y 30 de abril de 2017
Micrograma del muro

27 y 28 de mayo de 2017
Micrograma de la nube

+ INFO [ver articulo]
T. 00 34 93 885 37 04
info@acvic.org
www.acvic.org
a Twitter | a Facebook | {tag:fwdtofriend name=Enviar a un amic.}

logo500 2

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo