MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
6 de juliolde 2016

Barcelona Surf Festival 2016 

Per quart any consecutiu el Barcelona Surf Festival se celebra a l'MMB. La trobada de referència entre surfistes i amants del mar tindrà lloc al jardí del Museu. Tots els assistents al festival tindran entrada lliure al Museu Marítim fins el 31 de juliol, sempre mostrant la polsera del festival.





Últims dies per apuntar-se als cursos de juliol

A l'estiu, l'MMB continua oferint cursos i tallers relacionats amb la fotografia, l'astronomia i la navegació. Encara ets a temps de participar i inscriure't. Les properes propostes són: Aula d'astronomia, Instantànies de mar i tallers de navegacióPots trobar informació detallada de cada curs i taller al web del Museu: www.mmb.cat




Save our souls

Aquesta proposta expositiva s'inclou dins el projecte Mar, Mort, Mans que està oferint el Museu des del mes de maig, per denunciar la crisi dels refugiats que s'està vivint a la Mediterrània. Achilleas Souras, l'autor d'aquesta instal·lació que representa un iglú fet amb armilles salvavides, &ea cute;s un alumne de 15 anys de l'American School of Barcelona, que fa aquesta proposta artística al voltant de la crisi dels refugiats, convertint l'armilla salvavides en un espai de refugi i reflexió.




L'MMB adquireix en subhasta una pintura del segle XVII

L'MMB ha adquirit recentment una peça de gran interès per a les seves col·leccions. Es tracta d’una pintura, concretament un oli sobre tela de grans dimensions, que va ser adquirir mitjançant subhasta realitzada el 19 de maig a la casa La Suite Subastas. La pintura mostra la ciutat de la Barcelona de la segona meitat del segle XVII. 




Sota l'aigua. 100 anys de la primera pel·lícula submarina

Fins el gener de 2017 es pot visitar la mostra Sota l'aigua. 100 anys de la primera pel·lícula submarina, al Museu del Cinema de Girona. Es tracta d'una exposició que s'ha realitzat de manera conjunta amb el Museu del Cinema, l'MMB i Barcelona Underwater festival. Els comissaris de l'exposició són Andrés Clarós, que ha facilitat la seva col·lecció de càmares submarines i Sílvia Dahl, una de les conservadores de l'MMB.    




Presentació del nou volum de la col·lecció IRCVM-Medieval Cultures

El Museu Marítim de Barcelona acull el 7 de juliol l'acte de presentació del nou volum de la col·lecció IRCVM-Medieval Cultures: Els catalans a la Mediterrània medieval. Noves fonts, recerques i perspectives. La presentació anirà a càrrec del Dr. Brian A. Catlos de la University of Colorado Boulder.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo