BARCELONA METRÒPOLIS_NOTÍCIES

Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí
Juliol 2016 //Número 100 / http://lameva.barcelona.cat/bcnmetropolis/
100 números de Barcelona Metròpolis - Ciutat en [re]construcció
100 números i 30 anys de vida
Barcelona Metròpolis arriba al número 100 després de trenta anys de publicació gairebé ininterrompuda. Al llarg de tres dècades ha tingut la vocació d’explicar la ciutat als barcelonins i al món.

Hem convidat escriptors i activistes a parlar-nos de la seva Barcelona. Tots ells ens han brindat una visió personal i han il•luminat aspectes de la ciutat per mostrar-nos capes que no són evidents a primera vista.

Joan Subirats, M. Àngels Cabré, Kathrin Golda-Pongratz, Isabel Segura, Itziar González, Mery Cuesta, Maria Barbal, Javier Pérez Andújar i Enric Casasses exposen diferents preocupacions amb un punt en comú: trobar l’encaix entre la ciutat i els ciutadans.
Llegiu-ne més »
Joan-Anton Benach. Foto: Pere Virgili.
Entrevista a Joan-Anton Benach, director fundador de la revista
Benach explica els inicis de la nostra revista el maig de 1986. Va néixer amb el nom de Barcelona. Metròpolis Mediterrània en un moment en què la ciutat es preparava i es reinventava per acollir els Jocs Olímpics de 1992.
Llegiu-ne més »
Fotogrames de la sèrie 'Nit i dia'. TVC
La ciutat a la nova fornada de sèries catalanes
Les interseccions entre mercat, el refinament de l’audiència i el talent creatiu formen nous equilibris que comencen a fer més visible Barcelona. Veiem-ne tres exemples: ‘Cites’, la Barcelona d’Instagram;‘Nit i dia’, la ciutat i el gènere negre y Venga Monjas, o com ridiculitzar Barcelona.
Llegiu-ne més »
Carles Fontserè. Foto: Pere Virgili.
Carles Fontserè, poster artist, photographer and nosy parker
On the centenary of his birth, we remember Carles Fontserè for the posters he designed during the Spanish Civil War, but we also want to highlight his dedication to set design, photography, writing and to life itself: the many interests of an artist, a true character, who defined himself as a real nosy parker.
Llegiu-ne més »
@bcnmetropolis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo