MUSEU DE LES TERRES DE L'EBRE_CONFERÈNCIA

Sobre les coeteres del delta de l'Ebre


La conferència “Les coeteres del delta de l’Ebre”, que anirà a càrrec de l’antropòloga M. Carme Queralt Tomás i de l’arquitecte Ferran Torta Navarro, tanca el programa “Cultura Viva. La recerca etnològica a Catalunya” a les Terres de l’Ebre 2015, cicle que ha estat coordinat des del Museu de les Terres de l’Ebre.
L’objectiu de la conferència es el de difondre els resultats del treball de recerca etnohistòrica i també arquitectònica realitzada pels conferenciants entorn de les coeteres del delta de l’Ebre, les petites edificacions aixecades entre el 1950 i el 1973 per emmagatzenmar i disparar els coets granífugs que aturaven les pedregades durant el temps de sega de l’arròs, en el marc de la declaració de dotze de les vint-i-vuit coeteres que es conserven al delta de l’Ebre, en tots els seus termes municipals, com a Zona d’Interès Etnològic (ZIE).
Organitza: Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, Parc Natural del Delta de l’Ebre i Museu de les Terres de l’Ebre
Data: 18 desembre 2015
Hora: 19h 30’
Lloc: Sala Boca de bou de la Biblioteca Municipal Francesc Balaguer. c/Caserna, 16. 43877 Sant Jaume d’Enveja.

Més informació: Biblioteca Municipal Francesc Balaguer Tel. 97746 89 32, i també Museu de les Terres de l’Ebre www.museuterresebre.cat 977 702 954 info@museuterresebre.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo