CASA ELIZALDE_AGENDA

Informació de La Casa Elizalde www.casaelizalde.com
No veus el correu correctament?
Fes clic aquí
Aquesta setmana...
Destaquem l'actuació del cor Voxalba que tancarà el cicle Veus d'aquest 2015; Cecilia Colacrai i Anna Rubirola presentaran l'espectacle de dansa Morder la lengua i també gaudirem de l'humor de Jordi Palet a L'art de triar carxofes.
VEUS
SONS DEL VELL I NOU MÓN

Dilluns, 30 de novembre a les 20.30 h, el cor Voxalba té més de 25 anys de trajectòria i acaba de presentar el seu segon disc. Dirigit per Elisenda Carrasco, a La Casa Elizalde presentarà una programa a cappella de música sacra i d'arrel tradicional.

ART. ACTIVITATS PARAL·LELES.
DONES VISIBLES INVISIBLES

Dimarts, 1 de desembre a les 17.30 h s'organitzarà una tarda de te amb els assistents i les protagonistes de l'exposició Dones visibles invisibles. A les 19.00 h, es donarà pas a la taula rodona Modistes visibles invisibles. Una altra perspectiva de la història i la moda moderada per la historiadora de la moda, Charo Mora i en la que participaran el politòleg i sociòleg, Albert Sales, la historiadora Laura Casal-Vall i l'ex modista Mari Carmen López.


 
DANSA I MOVIMENT
MORDER LA LENGUA

Dimecres, 2 de desembre a les 20.30 h les dues creadores Anna Rubirola i Cecilia Colacrai i el coreògraf Joao Lima cerquen la reivindicació de l'experiència. Cos, boca, mossegar, llengua, paraules... Tot creant un vocabulari per revelar dimensions d'un diàleg.

ACCIONS OFF
L'ART DE TRIAR CARXOFES


 
Dijous 3 de desembre a les 20.30 h Jordi Palet ens parlarà de la història de la seva àvia, tan insignificant o tan excepcional com qualsevol altra. L'art de triar carxofes, homenatge a la padrina Marieta, parla de com donem forma als records amb humor, amb tendresa. Un espectacle de narració per a adults, acompanyats d'objectes i sons.

Entrades espectacles
Entrada gratuïta excepte Espectacles familiars (3'50€).
Aforament limitat.
Consultar condicions reserves i més informació al web.
Segueix-nos a

     
 
Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302- 08009 Barcelona
Tel. 93 488 05 90- Fax.: 93 487 52 75
casaelizalde@casaelizalde.com
www.casaelizalde.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo