SALA RAMONA_CONCERT

bogeria, tot coincideix aquesta setmana; la visita des de Berlin del nostre amic Joe Smith, que acturà dos cops entre setmana, l'esperada repressa dels concerts de clàssica dels diumenges al matí, el tradicional Acqua e Sale i l'arribada del nou membre de l'espai Ankur Bagla, un artista internacional que s'uneix al grup, i que a més sembla que és un gran cuiner, com podreu comprovar dissabte!

apunteu-vos a la festa!






 
View this email in your browser
dimarts 24 a les 21h Jaume Llombart Sextet

El "Jaume Llombart Sextet", amb el primer disc d'estudi a punt de sortir, torna a la Sala Ramona.

Jaume Llombart         guitarra
Alfred Artigas             guitarra
Miguel "Pinxo" Villar   saxo tenor
Pau Domenech          clarinet baix
Marc Cuevas              contrabaix
Joe Smith                    bateria

dijous 26 a les 21h Smith & McHenry

Joe Smith i Bill McHenry es coneixen de l'època de l'institut, allà per l'any 1987. Llavos tocaven junts en un grup de rock. Les seves carreres professionals els han portat a viure en llocs molt diferents al llarg dels anys i la nostra sala servirà com a excusa per fer una trobada que tindra en paraules de joe aquesta "good times reunion vibe"

Els dos són músics increïbles de fama internacional, confieu en nosaltres o feu una ullada per google.

Joe Smith bateria
Bill McHenry saxo tenor

    


dissabte 28 a les 20:30 Monocrom

El diàleg entre musica acústica i música electrónica, dos universos aparentment paral·lels, pot ser possible, gràcies a la tecnologia. 

La interpretacio acústica i la producció electrònica poden fusionar-se de manera que la improvisació, la captura del so i la seva posterior manipulació es tornin elements d'una nova estètica musical. Al projecte MONOCROM es duen a terme peces on l’estructura està oberta a la recreació en viu, no es tracta de la repetició d’un arranjament composat de manera rígida. D’igual manera, les tècniques que són propies de la producció en l'estudi digital són recontextualitzades com a eina directa; la captura de "loops" al moment a partir d’interpretacions musicals en viu, la creació de textures sonores a partir del so directe, la manipulació de l’espai acústic tant des del punt de vista de músic, el sistema de sonorització… 
A més a més una tercera dimensió complementa les altres dues, la imatge, la qual no es juxtaposa de forma aliena, sinó que novament forma part integral de les peces, afegint aleatorietat i sorpresa, condicionant la posada en escena.


Daniel Molina Fernandez Música i saxo
Kuyela Visuals i procesament sonor




..i dissabte torna la cuina a la ramona, Ankur Bagla, nou membre del nostre col.lectiu d'artistes, ens prepararà menjar indi! un curry vegetarià amb llenties/sigrons i arròs, bravo!
 
diumenge 1 a les 12 La flauta màgica... com mai abans te l'havien explicat!!

Concert amb els flautistes Marc Horne i Alejandra Villalobos. 
Si vols gaudir d'un matí de diumenge molt especial...t'esperem a la Sala Ramona!!!






 
els concerts a la Ramona comencen puntuals.
 
als concerts el preu de l'espectacle el decideix el propi espectador
 

 

...i a l'Acqua e Sale (joncar 17), a dos carrers de la sala, el diumenge 8 a partir de les 13:30h podeu tonrar a escoltar a Jordi Gaspar (baix acústic) i Pau Doménech (clarinet baix) i gaudir d'una magnífica cuina italiana!
 
Salut!
Pau Doménech
 
Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou

 
 
 
 
Twitter
Twitter
Sala Ramona
Sala Ramona
Instagram
Instagram
Copyright © 2015 Associcació Amistat 14, All rights reserved.
Rebeu aquista información peque us heu apuntat a la lista de distribució de la Sala Ramona i l'Espai de Creació Amistat 14

Our mailing address is:
Associcació Amistat 14
Carrer Amistat 14
BarcelonaB  08005
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo