FUNDACIÓ TÀPIES_INTERVAL

 Si no visualitzeu aquest correu, cliqueu aquí
Darrers dies de l'exposició Interval. Accions sonores
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Wunschkonzert (1984), de Hanne Darvoben, interpretat per Erica Wise. © Fundació Antoni Tàpies, 2015.
Fins el 15 de febrer del 2015 | Entrada gratuïta
Darrers dies per poder visitar l'exposició Interval. Accions sonores

La mostra Interval. Accions sonores que té lloc a la Fundació Antoni Tàpies arriba als seus darrers dies. El projecte, comissariat per Lluís Nacenta i Laurence Rassel, és un assaig sobre els contextos d'escolta que interroga no només com sona la música al museu, sinó també com sona el museu mateix. La mostra compta amb instal·lacions sonores, vídeos, conferències, concerts i un cicle de programes de ràdio en directe. 

Des del 7 de novembre ha comptat amb la participació d'artistes com ara Theo Burt, Hanne Darboven, Ainara Elgoibar, Brian Eno, Lluïsa Espigolé, Laia Estruch, EVOL, Jaume Ferrete, Raquel Friera, Nicoline van Harskamp, Tom Johnson, Susan Philipsz, Quim Pujol, Octavi Rumbau, Terre Thaemlitz i Erica Wise.

L'exposició Interval. Accions sonores, que es podrà visitar fins el  15 de febrer del 2015, també ha comptat amb l'organització de programes de ràdio en directe mitjançant el projecte Ràdio Interval, cada dimecres, amb entrevistes a artistes i teòrics de l'art sonor. També s'hi han realitzats concerts, com ara el Wunschkonzert de Hanne Darboven per part d'Erica Wise, una intervenció de Jaume Ferrete i un trance col·lectiu guiat per Quim Pujol.

De cara a les darreres setmanes, destaca la interpretació prevista de l'obra An Hour For Piano (Una hora per a piano) de Tom Johnson per part de Lluïsa Espigolé. L'actuació serà amb entrada lliure. També hi ha previstes visites guiades a les dues exposicions vigents a la Fundació Antoni Tàpies pels propers dies 24 de gener i 14 de febrer de 2015.
 


TwitterFacebookFacebookYoutubeYoutubeRSS Bloc Zoom

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo