MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 86: del 26 de febrer a l'11 de març

Cursos d'astronomia i navegació 2015

L'MMB us continua oferint cursos temàtics sobre astronomia i navegació. El proper curs estarà dedicat al Cel de primavera i tindrà lloc el 20 de març. Els dies 17 i 18 d'abril tindrà lloc el curs d'introducció a l'astronomia i la navegació. Inscripcions al nostre web.





Activitats familiars a l'MMB

Si voleu passar una estona en família, us proposem diverses activitats per als matins dels diumenges. L'1 de març podreu gaudir d'una sessió al planetari del Museu que us acostarà als planetes i constel·lacions. El mateix diumenge els nens podran fer un vaixell pirata que després podran fer navegar. El diumenge 8 de març us proposem una visita teatralitzada a les Drassanes i l'activitat Amb ulls d'aigua, en la que construïreu una càmera fosca amb una peixera. Per a més informació sobre preus i horaris consulteu el nostre web.




Visita adaptada a l'exposició Pirates

L'MMB ha organitzat aquesta visita adaptada a l'exposició Pirates per a persones amb discapacitat visual. L'exposició és un viatge a través de la pirateria en la que es podran conèixer quines han estat les zones dels intercanvis comercials, què és el cors i els corsaris, etc. Els assistents podran tocar reproduccions d'objectes que utilitzaven els pirates en els seus atacs. Dissabte 14 de març. Activitat gratuita amb places limitades. Imprescindible reservar plaça.




Taller de fotografia: Barcelona desperta- Últimes places!

L'MMB ha organitzat un nou taller de fotografia en el que tindreu la oportunitat de practicar la tècnica fotogràfica en el moment en el que es fa de dia. Quan surt el sol, la ciutat desperta i la llum del dia ens ofereix escenaris i composicions fotogràfiques molt riques. El curs s'estructura en una part teòrica i una de pràctica, que es realitzarà a bord del pailebot Santa Eulàlia. Són necessaris coneixements bàsics de fotografia. Diumenge 15 de març. Places limitades. Inscripcions al nostre web.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la nostra Biblioteca, amb l'objectiu de continuar apropant el patrimoni marítim als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 21 de març i estarà dedicada a l'obra La mujer del faro d'Ann Rosman. Participar en un club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta. Places limitades.




Vine a visitar els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

El diumenge 1 de març obrim les portes als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona, l'únic portal que es conserva de la muralla medieval. Els dos espais estaran custodiats per l'Associació de Recreació Històrica de la Coronela de Barcelona, força armada no professional formada per menestrals i artistes, que va defensar la ciutat el 1714. Oberts el primer i tercer diumenge de mes, d'11 a 14h. Entrada lliure. 




Conferència del Barcelona Underwater Festival

Durant el mes de març continuen les activitats del Barcelona Underwater Festival (BUF). Dins el cicle de conferències sobre pioners de la fotografia, podreu assistir a la conferència dedicada a Els nostres àngels de la guarda al mar. Dimecres 11 de març a les 18h, a la sala d'actes del Museu. L'última conferència del BUF tindrà lloc el 22 d'abril i estarà dedicada  a Lotte Hass i les pioneres del busseig i la imatge submarina. 




Conferència prehistòria i dones avui

L'MMB us convida a aquesta conferència sobre el paper de les dones a la prehistòria. La Dra. Assumpció Vila Mitjà, professora d’investigació del CSIC i vicepresidenta de l’Associació de dones investigadores i tecnòlogues a Catalunya, dissertarà sobre com la recerca en arqueologia està treballant per esbrinar com eren les relacions entre homes i dones de les primeres societats i de com influeix la prehistòria en l’actual situació de les dones. Dilluns 9 de març, a les 17h, a la sala d'actes del Museu. Activitat gratuïta d'entrada lliure.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - m.maritim@diba.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo