MAC_EL GRECO AL CENTENARI DE LA SEVA MORT (1614-2014)

7 de novembre de 2014
 comparteix
DOMÉNIKOS THEOTOKÓPOULOS, EL GRECO. ACTIVITATS AMB MOTIU DEL IV CENTENARI DE LA SEVA MORT (1614-2014)
12, 19 i 26 de novembre, i 14 de desembre de 2014



MAC BARCELONA
Amb motiu de la commemoració del IV Centenari de la mort de Doménikos Theotokópoulos, El Greco, el Consolat de Grècia a Catalunya i la Comunitat grega de Catalunya, amb el suport del Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Centre Iberia Graeca i l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona, organitzen una sèrie d’activitats destinades a oferir una visió sobre la vida i l’obra del pintor. La recent remodelació de les sales d’arqueologia grega de l’exposició permanent del Museu d’Arqueologia de Catalunya constitueix un marc idoni per apropar-nos a la història i a la pintura d’El Greco, un geni indiscutible que forma part dels millors artistes de la nostra cultura.

 
PROGRAMA 

Dimecres 12 de novembre a les 19’00 h.Auditori del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona Presentació i inauguració oficial de les activitats.

Dimecres 19 de novembre a les 19’00 h. Auditori del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona conferència “El Greco. Naixement i formació a la Creta veneciana”.

Dimecres 26 de novembre a les 19’00 h. Auditori del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona conferència “Un grec a Toledo: itineraris, obres, identitats”.

Diumenge 14 de desembre a les 10’30  h. Fundació Francisco Godia: visita a l’Exposició “El Greco. La mirada de Rusiñol”.

Comunitat Grega de Catalunya
Consolat General Honorari de Grècia a Barcelona
Museu d’Arqueologia de Catalunya
Centre Iberia Graeca 
Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona
 
La informació continguda en aquest missatge i/o fitxer(s) adjunt(s) és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida per la persona a qui va dirigida. Si vostè llegeix aquest missatge i no és destinatari senyalat, l'empleat o l'agent responsable d'entregar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, li informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta informació, i li preguem que ens ho notifiqueu immediatament i ens retorni el missatge original a la direcció a dalt mencionada. Gràcies.
Ús i tractament de dades de caràcter personal
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, reguladora de la Protecció de dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu per a enregistrar-vos seran tractades d'acord amb les garanties de seguretat i de confidencialitat previstes per la Llei, l'emmagatzematge en un arxiu digital, el responsable del qual és l'Entitat Autònoma Museus d'Arqueologia de Catalunya. Teniu dret a l'accés, rectificació o cancel·lació de les dades personals, d'acord amb els temes previstos per la Llei, a través d'una sol·licitud per correu electrònic a difusiomac.cultura@gencat.cat o per carta adreçada al Museu d'Arqueologia de Catalunya, Passeig de Santa Madrona 39, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona.
Vols modificar les teves dades?Vols donar-te de baixa del butlletí?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo