MAC_comunicació

13 de novembre de 2014
 comparteix
Visita especial del Dia Universal del Nen
LA INFÀNCIA DURANT LA PREHISTÒRIA I LA HISTÒRIA ANTIGA: ENTRE EL LLEURE I L’APRENENTAGE



Museu d'Arquelologia de Catalunya, Barcelona

Dissabte 15 de novembre a les 12h i a les 17h
El dia 20 de novembre se celebra en tot el món el Dia Universal del Nen, recordant la firma de la Convenció dels Drets dels Nen. El Museu d’Arqueologia de Catalunya vol sumar-se a aquesta celebració organitzant una visita especial per les seves sales on es parlarà del paper dels  infants des de la prehistòria fins a l’època clàssica.

 
Aquesta serà una visita per a tota la família, en la qual els nens i nenes seran els protagonistes. Durant el recorregut per les sales de prehistòria i història antiga s'aniran succeint activitats en què, diferents nens cada vegada, experimentaran aspectes de la vida quotidiana dels infants de fa milers d'anys. Aspectes tan diversos com les tasques agrícoles, la caça, la talla de pedra, l'art rupestre infantil, en etapes més primitives, o el joc de les tabes, la pràctica de col·locació d'una toga o les matèries d'aprenentatge a l'escola clàssica, s'abordaran sempre observant una vessant interactiva i lúdica de l'aprenentatge. Una visita especial per nens on parlarem de nens!

Activitat inclosa en el preu de l’entrada. Aforament limitat, cal inscriure-s’hi prèviament al tel. 93 423 21 49 | infomac@gencat.cat
Més informació
 
La informació continguda en aquest missatge i/o fitxer(s) adjunt(s) és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida per la persona a qui va dirigida. Si vostè llegeix aquest missatge i no és destinatari senyalat, l'empleat o l'agent responsable d'entregar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, li informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta informació, i li preguem que ens ho notifiqueu immediatament i ens retorni el missatge original a la direcció a dalt mencionada. Gràcies.
Ús i tractament de dades de caràcter personal
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, reguladora de la Protecció de dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu per a enregistrar-vos seran tractades d'acord amb les garanties de seguretat i de confidencialitat previstes per la Llei, l'emmagatzematge en un arxiu digital, el responsable del qual és l'Entitat Autònoma Museus d'Arqueologia de Catalunya. Teniu dret a l'accés, rectificació o cancel·lació de les dades personals, d'acord amb els temes previstos per la Llei, a través d'una sol·licitud per correu electrònic a difusiomac.cultura@gencat.cat o per carta adreçada al Museu d'Arqueologia de Catalunya, Passeig de Santa Madrona 39, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona.
Vols modificar les teves dades?Vols donar-te de baixa del butlletí?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo