Exposició de quaderns d’sketching ‘Descobrint Barcelona’


 Ens complau informar de l’Exposició de quaderns d’sketching ‘Descobrint Barcelona’ al nostre espai expositiu Quei15 Art Gallery.


Es tracta d'una exposició col·lectiva de quaderns il·lustrats, realitzats pel grup de dibuix urbà Quei15bcn, al llarg dels últims cinc anys.

Els dies 6, 7, 8 i 9 de maig s’exposaran làmines i quaderns originals de 12 artistes: Gerard Sanz, Teresa Peralta, Carmen Andújar, Carme Montserrat, Mònica Vinyes, José Gascón, Isabel Sanchez, Itziar Ripoll, M. Ángel Rodríguez, Albert Folch, Anaida Melendez i J. Carlos Valén.

‘Descobrint Barcelona’ ens ha dut a espais públics, places parcs, mercats i jardins. També a cases emblemàtiques i poc conegudes, com la casa Sayrach; museus o tallers d’artistes de diferents disciplines com Miquel Aparici, Gallardo o Lluïsot. La màgia del teatre en petit format a la sala Oracles, el taller de titelles Pepe Otal, la pallassa Merche Ochoa i tants i tants apunts de paisatges urbans i humans.


Comptarem, a més, amb originals de l’últim quadern publicat pel dibuixant i conductor de l’activitat, Pedro Espinosa: Mi Barcelona. La ciudad de los sueños, de la col·lecció Carnet de Voyage, editada per l’Ajuntament de Barcelona.

Restem a la vostra disposició per si si necessiteu informació complementaria. Adjuntem nota de premsa.

Salutacions cordials i gra`cies pel vostre suport,

IMPORTANT

Inauguració amb presència dels artistes dijous 6 de maig a les 18 h.

Oberta quatre dies: dijous 6 de maig, divendres 7 i dissabte 8 de 18 a 21 h, i diumenge 9 d’11 a 14 h.

Lloc: sala Quei15 Art Gallery, carrer de Wellington, 15, Barcelona.

L'accés és gratuït. Per tal de respectar l’actual protocol sanitari, es demana reserva prèvia mitjançant aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-0pqRwN8TO0smr2zpZ_2QFQShKiwAMWHs85SAjmhHF_QgVw/viewform?gxids=7628


Salutacions cordials i gràcies per endavant,

Juan Carlos VALÉN
T. 625451602
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

VIDRE ESMALTAT CATALÀ 1916-1960

PREMIOS DE LAS ARTES DE LA CONSTRUCCIÓN: Dos artesanos catalanes premiados con 20.000€ por su dedicación a la conservación del patrimonio español

CAIXAFORUM_VISITA