MONESTIR DE POBLET_ACTIVITATS

V Festival de Música Antiga de Poblet 
El V Festival de Música Antiga de Poblet aplega unes 2000 persones en els tres concerts celebrats els dies 11, 12 i 13 d'agost. La combinació de bona música, amb el marc arquitectònic d'un edifici tan especial com el Monestir de Poblet fan d'aquest un festival únic a Catalunya.  
Un recorregut musical pels països que va recorre el viatger medieval Ibn Battuta, un concert dedicat al barroc francès amb la banda sonora de la pel·lícula de " Tous les matins du monde" i el darrer al voltant de la Reforma luterana han estat les propostes d'aquesta edició, que ha servit per estrenar la nova il·luminació de l'antic Dormitori dels monjos del Monestir de Poblet. Les taules rodones prèvies als concerts també han tingut una excel·lent acollida entre el públic, deixant petita la sala del Palau 
de l'Abat on van tenir lloc. 

 

 

 

Un dia al Monestir de Poblet i l'Espluga de Francolí

Des de l'Hostatgeria de Pobletoferim la possibilitat de passar un dia entre el Monestir de Poblet i l'Espluga de Francolí descobrint diferents activitats culturals, patrimonials, de lleure i oci.
Esmorzar, visita al Monestir de Poblet, dinar al restaurant Bosseria del Monestir de Poblet i visitar les Cova de la Font Major o el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Nova botiga online

Aquest mes d'agost estrenem la nostra botiga virtual. On hi podeu trobar totes les nostres col·leccions que també podeu trobar a la botiga física del Monestir de Poblet.
 
Copyright © 2017 Monestir de Poblet, All rights reserved.
Gastronomía i Cultura

Our mailing address is:
Monestir de Poblet
Monestir de Poblet
Vimbodí i PobletTarragona  43448
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo