UNZIP_EXPOSICIÓ

XLI EXPOSICIÓ COL·LECTIVA
D'ARTISTES DEL PRAT.
Entrega PREMI ARTISTA XLI DEL PRAT 2017

+ Informació al nostre web:
www.unzip.elprat.cat

Si no pots veure les imatges correctament, activa la funció al teu navegador

/UNZIP Arts visuals al Prat
us convida

 
ACTE D'ENTREGA
PREMI
"ARTISTA XLI
DEL PRAT"

Diumenge 23 de juliol, 12 h

XLI Exposició
Col·lectiva d'Artistes
del Prat
Entrada lliure >>
Premi especial del públic 
"ARTISTA XLI DEL PRAT 2017"

Diumenge 23 de juliol - 12 h


A causa de la gran acceptació que va tenir el passat any el Premi Especial del Públic a l’”ARTISTA XL DEL PRAT 2016”, enguany proposem una nova edició, en la que es realitzarà una votació popular per atorgar el premi honorífic "ARTISTA XLI DEL PRAT 2017".

Totes les obres presentades a l'exposició d'aquesta edició entraran al concurs que es resoldrà en un acte públic el diumenge 23 de juliol a les 12 h a la mateixa Sala d'Art Josep Bages.

Les votacions les realitzaran totes les persones que visitin l'exposició a partir del dia següent de la seva inauguració (22 de juny) per mitjà d'una butlleta que facilitaran els responsables de la sala. Es podrà realitzar un vot per persona que visiti l'exposició cada dia.

L'últim dia per emetre votacions serà el dissabte 22 de juliol.


----------------------

XLI EXPOSICIÓ COL·LECTIVA
D'ARTISTES DEL PRAT

(Exposició oberta fins 23 de juliol a les 14 h)
 
Un any més ens trobem davant l'Exposició Col·lectiva d'artistes del Prat i ja en sumem 41 edicions!

Quaranta-un anys què El Prat ha vist com multitud de veïnes i veïns acudien a la sala d'art del municipi per mostrar, fer pública i compartir, una petita part dels resultats de cada un dels processos artístics en què han estat immersos amb diverses intensitats i compromisos, amb maneres molt diferents d'entendre i de viure la pràctica artística però amb un interès comú en la creació visual i les expressions plàstiques.

Aquesta mostra està fortament vinculada des dels seus inicis a l'activitat de l'Escola de dibuix, fins que pren la forma actual a partir de 1995 en què es fusiona amb l'Exposició Col·lectiva de Joves Artistes del Prat, amb la coorganització de l'Ajuntament i l'Associació d'Amics de l'Art del Prat i des d'una perspectiva de criteris oberts en què hi poden participar tot tipus d'artistes visuals i plàstics.

L'exposició es viu anualment com una celebració col·lectiva de les arts, una acció de participació i cultura popular, i s'ha transformat darrerament en una de les activitats amb més afluència d'una sala d'art que, al marge d'aquesta col·lectiva, s'ha orientat des de fa anys cap a un programa clarament compromès amb la creació d'avantguarda, l'art contemporani i les pràctiques artístiques més emergents.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - 

+ info
al nostre web
i al nostre facebook

Centre d’Art Torre Muntadas
C. Jaume Casanovas 80
08820 El Prat de Llobregat
 
Horari:
De dimarts a divendres de 16:30h
a 20.30 h
Caps de setmana d'11 a 14 h.
 
Com arribar-hi:
Renfe: R2 (a 11 minuts de Sants Estació) / Bus: 65, 165 i L10
+ informació:
Tel.: 934 782 237  / unzip@elprat.cat / @UNZIPelprat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo