FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_PROJECCIÓ


C'era una volta Joaquim Jordà

Dimecres 22 de juny, a les 19.oo h | Auditori de la Fundació Antoni Tàpies
 

Imatge de L’altra chiesa (L’altra església, 1969), de Joaquim Jordà.


Presentació a càrrec de Luis E. Parés i representants de la Universitat Pompeu Fabra, i projecció de la pel·lícula L’altra chiesa (L’altra església, 1969), de Joaquim Jordà.
 
Deu anys després de la seva mort, Joaquim Jordà ha esdevingut un autor viral. El seu nom circula i pren diverses formes: un cinema a Galícia, un premi al Raval de Barcelona, el barri on va viure, o una peça de Roger Bernat que fa reviure Numax presenta (1979) com si els diàlegs d’aquell documental mític fossin capaços de posseir. La seva figura continua produint comunitat, i la seva obra no para de créixer. La descoberta recent de L’altra chiesa (L’altra església, 1969), una pel.lícula realitzada durant el seu exili a Itàlia, dóna un motiu més per recordar-lo. Quinze minuts més de cinema que intensifiquen la petjada d’aquest cineasta insubornable. L’investigador Luis E. Parés presentarà la pel·lícula i conduirà la sessió, oberta a tothom que hi vulgui intervenir.
 
Calendari: dimecres 22 de juny. | Lloc: Auditori de la Fundació Antoni Tàpies | Horari: 19.00 h. | Preu: gratuït. | Amb la col·laboració de: Universitat Pompeu Fabra.

Més informació
 

 


Patrocinadors institucionals
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo