TEATRE DEL RAVAL_TEATRE



Descompte 25% per "Testimoni de càrrec", Agatha Christie, que prorroga les seves funcions al mes de març. Quatre mesos d'èxit!!!



TESTIMONI DE CÀRREC, d’Agatha Christie
Prorrogat fins el 31 de març
Dijous a les 18 h, divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h. 
Preu taquilla: 22€ / Descompte 25% presentant aquest flyer
Durada: 1 hora 45 minuts / Idioma: Català

SINOPSI:
Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.
Testimoni de càrrec (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles LaughtonMarlene Dietrich i Tyrone Power. És l'adaptació de l’obra teatral d'Agatha Christie estrenada el 1953.
Tal com es demanava als cartells originals de la pel·lícula, nosaltres demanem al públic: “En parlaràs, però si us plau, no expliquis el final!”

FITXA ARTÍSTICA
Repartiment
Jordi Coromina - Sir Wilfrid/ Empar López - Romaine Vole/ Pep Martínez - Leonard Vole/ Muntsa Tur - Srta Plimsoll
Lluis Altés – Sr Myers/ Enric Cervera - Sr. Carter /Policia judici/ Xavier Serrat - John Mayhew/ Montse Miralles - Janet Mackenzie
Sergio Alfonso - Inspector Hearne/ Berton Fernández – Jutge/ Roser Ràfols - Noia - Modista/ Aida Qui - Cover Noia - Modista

Autor: Agatha Christie / Traducció: Marga Parrilla / Direcció : Pepa Calvo 
Witness for the Prosecution © Agatha Christie Limited 1954


Teatre del Raval  C/ Sant Antoni Abat, 12 08001 Barcelona Tel: 93 443 39 99 www.teatredelraval.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo