MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 109: del 25 de febrer al 6 de març de 2016

Nova exposició temporal

L'MMB us presenta una nova exposició d'Almazán Miquel, que té com a tema principal el Port de Barcelona. ...I ara, el Port, és una mostra pictòrica que retrata amb hiperrealisme l'activitat del port de la nostra ciutat. L'exposició es podrà visitar del 25 de febrer al 17 d'abril.





6a Jornada museus, gestió documental i arxius- Inscripció oberta

L'MMB dedica la 6a Jornada museus, gestió documental i arxius a la integració dels recursos d'informació com a model d'informació dels museus. S'analitzaran diversos projectes d'institucions museístiques, que tenen com a base la integració de la cerca dels recursos d'informació, d'objectes i documents. Parlarem requeriments tècnics i tecnològics que han fet possible la creació de taxonomies, metadades, repositoris,etc. Dimecres 16 de març, a l'auditori de l'MMB. Inscripcions al nostre web. 




CONJUGAR PARTICIPAR: 19es Jornades DEAC- Inscripció oberta

L'MMB us presenta les 19es Jornades DEAC, destinades a professionals que treballen en o per als departaments d'educació i acció cultural dels museus espanyols. La temàtica de les jornades se centrarà en tres eixos: les realitats DEAC, el temps d'oci i la participació social. L'objectiu de les jornades és debatre, reflexionar i intercanviar experiències entorn la funció educativa i social dels museus. Del 25 al 27 de maig. Inscripcions al nostre web.




Activitats familiars a l'MMB

El diumenge 28 de febrer no us perdeu l'activitat Viatge al fons del mar en batiscaf, una immersió al fons del mar que us permetrà conèixer d'aprop els animals que viuen en aquest habitat. I el diumenge 6 de març us proposem El planetari familiar, projecció que mostra les constel·lacions i els planetes més brillants. L'activitat té lloc al planetari Sphaera, dotat amb una cúpula full dome que permet fer projeccions a 360 graus. Podeu comprar les entrades online.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la Biblioteca, amb l'objectiu d'apropar la literatura marítima als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 12 de març i estarà dedicada a l'obra Mundo del fin del mundo, de Luis Sepúlveda. El club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta amb places limitades.




Escala a Barcelona

L'MMB, el Consorci el Far i la Fundació Navegació Oceànica organitzen Escala a Barcelona, Festa de la Cultura Marítima, una festa pensada per donar a conèixer la nostra cultura i patrimoni marítim. Un gran nombre d'embarcacions tradicionals catalanes i grans velers faran estada a Barcelona, alhora que s'organitzaran activitats relacionades amb la cultura marítima. El festival es tancarà amb la sortida de les embarcacions participants, rumb a Seta. Del 18 al 20 de març.




Exposicions temporals a l'MMB

La nostra agenda d'exposicions temporals es manté molt activa. Fa uns dies vam inaugurar l'exposició Atureu el vaixell! i just avui inaugurem ...I ara, el port, una mostra pictòrica que retrata, amb gran realisme, el port de Barcelona. La mostra de pintura Llaverias i el Mar és una tria d'obres de temàtica marítima de l'autor, fent especial èmfasi en la navegació i altres activitats aquàtiques. Al nostre web hi trobareu informació detallada de totes les exposicions.




Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Us recomanem una visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròximes apertures: 28 de febrer, 6 i 20 de març, d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo