FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES_PROPOSTES

Propostes
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona | Abril de 2015

Imatge de sala de l'exposició Maria Lassnig a la Fundació Antoni Tàpies. © Fundació Antoni Tàpies, 2015.

Exposicions

Fins al 31 de maig de 2015
Maria Lassnig

Centrant-nos en les elaboracions de Lassnig sobre l’autoretrat i l’exploració corporal de les seves relacions amb l’animal i la màquina, l’exposició a la Fundació Antoni Tàpies presenta obres des de 1942 fins als darrers anys.
Més informació 

Fins al 31 de maig de 2015

Antoni Tàpies. Col·lecció, # 10

La Fundació presenta una selecció renovada d’obres d’Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col.lecció. La mostra inclou diferents moments creatius de l’artista des de la dècada de 1940 fins a l’actualitat, i il.lustra l’evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies.
Més informació 


Activitats

Dimecres 15 d'abril de 2015, a les 11.30 h. 
 
Presentació de la revista Domenechiana
 
Presentació del cinquè número de la revista Domenechiana editada pel Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner. La presentació inclou una visita guiada gratuïta a l’antiga editorial Montaner i Simon, actualment seu de la Fundació Antoni Tàpies. Entrada gratuïta amb reserva prèvia.
 
 
 
 
Dimecres 18 d'abril de 2015, a les 10.00 h. 
 
Instants de l'objecte
 
Taller de recursos art-terapèutics i d’acompanyament a partir de l’obra d’Antoni Tàpies. A càrrec d’Eva Bonet i Anna Subirana.
 
 
 
 
 
Dissabte 18 d'abril de 2015, a les 11.00 h.
 
Itinerari guiat Domènech i Montaner
 
L’itinerari té com a objectiu donar a conèixer la història de l’antiga editorial Montaner i Simon, obra de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d’una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l’editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l’Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá. 
 
 
 
 
Dissabte 18 d'abril de 2015, a les 17.00 h.
 
Aproximacions
 
Visita comentada a les exposicions Antoni Tàpies. Col·lecció, # 10, i Maria LassnigActivitat per al públic general.
 
 
 
 
Dissabte 25 d'abril de 2015, a les 17.00 h.
 
Llibres segellats
 
Visita-taller centrada a descobrir l’univers simbòlic d’Antoni Tàpies i la seva passió pel món del llibre. Els participants esbrinaran què és un ex-libris, i n’elaboraran un.
 
 
 
 
Dissabte 25 d'abril de 2015, a les 17.00 h.
 
Ensemble for New Music Tallin + Phill Niblock
 
Concerts i taula rodona a la Fundació Antoni Tàpies. Concert d'Ensemble for New Music Tallin, seguit d'una taula rodona titulada Confluències i divergències entre la música contemporània i l’art sonor, i concert final de Phill Niblock. En el marc del cicle Sampler Sèries i del Festival Mixtur.  
 
 
 
 
Dimecres 29 d'abril de 2015, a les 19.00 h.
 
Retrats de museus
 
La sessió a la Fundació Antoni Tàpies forma part d’una sèrie de projeccions comentades  que van començar el darrer desembre per Vídeo et Après al Centre Pompidou i el març al Gaite Lyrique de París. L’objectiu en cada ocasió és tornar a veure les obres ja muntades, tractar temes que encara no han estat comentats i construir una pel·lícula nova seguint les línies traçades durant el comentari. En aquesta sessió s’evidenciarà una de les transformacions del museu actual: de memòria del passat a laboratori del futur.
 
 
 
 
Llibreria
 
 
 
 
 
A la venda el catàleg de Maria Lassnig
 
Ja és possible adquirir el catàleg de l'exposició Maria Lassnig a la Llibreria de la Fundació Antoni Tàpies. També podeu comprar el llibre a la botiga en línia del museu. La publicació és disponible en  els idiomes català-castellà i anglès-alemany.
 
 
 
 
 
 
Fins al 21 de maig de 2015
 
Mostra d'obra gràfica  d'Antoni Tàpies
 
La llibreria de la Fundació ofereix una mostra d'obra gràfica a la venda d'Antoni Tàpies. Auditori de la Fundació Antoni Tàpies. 
 
.
 
 
23 d'abril de 2015
 
Parada de llibres per Sant Jordi
 
Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, la llibreria de la Fundació Antoni Tàpies disposarà d'una parada de llibres a la cruïlla de la Rambla Catalunya amb Aragó.
 


 
 
Twitter    FacebookFacebook   YoutubeYoutube   RSS   Bloc Zoom
     

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo