Barcelona Cultura_Butlletí Núm. 224

Ajuntament de Barcelona, Cultura
Butlletí Núm. 224
Del divendres 24 al dijous 30 d'octubre
48h Open House és la cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana de portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida.
FacebookTwitter
Ajuntament de Barcelona, Cultura
Idees cada setmana per viure intensament la cultura a Barcelona
Subscriu-te
Avís legal
Donar-me de baixa
exposicions
escena
cinema
musica
barcelonens
lletres
parlemne
peu
extra
convidem
cultura
mes
48h Open House Bcn
48h Open House Bcn1/2
La 5a edició del festival d'arquitectura permet visitar habitatges i construccions històriques de la ciutat i poblacions de l'entorn com una oportunitat d’or per entendre la història de Barcelona a través de la seva arquitectura.
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Dissabte 25 i diumenge 26 d'octubre
Preu
Entrada gratuïta
Barcelona 1967-1972
Barcelona 1967-19722/2
La Barcelona perifèrica de finals dels 60 i principis dels 70 és la protagonista de l'exposició del fotògraf de Milà Sergio Dahò. Les imatges són una barreja d'ètica i estètica, de denúncia social i de recerca de la bella composició visual.
Més Informació
On es fa
Galeria Barcelona Visions
Quan es fa
Fins al 14 de novembre
Preu
Entrada gratuïta
Sister Act
Sister Act1/2
Després de passar per Broadway i pel West End londinenc, arriba a Barcelona l'adaptació de la comèdia esbojarrada protagonitzada per una Whoopi Goldberg vestida de monja que va rebentar taquilles a principis dels 90 i que va ser èxit d'espectadors i crítica.                              
Més Informació
On es fa
Teatre Tívoli Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 8 de desembre
Preu
25 - 73,61 €
La Gent Molesta
La Gent Molesta2/2
La compra d’un pis, el rebombori immobiliari, el pes dels bancs, el desig de tenir propietats, aquests són alguns dels sentiments que es desperten en els joves d'avui. Carles Mallol dirigeix aquesta obra en la que les inquietuds es posen de manifest en la pell del Biel, un noi que un dia decideix comprar-se un pis i ...aquí comença tot. A més a més, cal estar alerta, perquè es demana la implicació del públic!
Més Informació
On es fa
Teatre Gaudí Accés Minusvàlid
Quan es fa
Fins al 2 de novembre
Preu
20 €
Festa del cinema
Festa del cinema1/2
El cinema torna a posar-se de festa un any mes oferint tota la seva cartellera a preus molt assequibles durant 3 dies. Així, diverses sales, s'apunten a aquesta iniciativa que enguany celebra la seva tercera edició. Ah, i no oblideu acreditar-vos per a poder gaudir de la iniciativa!
Més Informació
On es fa
Cinemes de Barcelona
Quan es fa
Dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 d'octubre
Preu
2,90 €
Festival In-Edit
Festival In-Edit2/2
El Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona encara la 12a edició amb una cinquantena de films i activitats paral·leles. Entre les pel·lícules documentals que es veuran destaquen títols com "A Film About Life, Death & Supermarkets", sobre el grup britànic Pulp o "20,000 Days on Earth" sobre la vida del músic Nick Cave.
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Fins al 2 de novembre
Preu
3,50 - 7€
Say it loud
Say it loud1/3
La setena edició del festival omple de notes de la millor música negra la ciutat Comtal amb una programació que aplega artistes representatius dels diferents estils que conformen la música afroamericana, tan locals com internacionals. Formen part també de les activitats organitzades exposicions, xerrades i tallers, i com ja és habitual clourà amb l'"8 hours reggae run", una maratoniana sessió de 8 h dedicada a la música jamaicana.
Més Informació
On es fa
Diversos espais
Quan es fa
Del 23 al 25 d'octubre
Preu
Segons l'activitat
Europe in 8 Bits
Europe in 8 Bits2/3
El Festival In-Edit puja també als escenaris i ho fa de la mà del documental "Europe in 8 bits", documental que explora l'univers de la música xip i que porta a Barcelona l'oportunitat única de veure en viu a alguns dels artistes protagonistes del documental que ens revelen com es poden reutilitzar les velles consoles i ordinadors per convertir-les en eines capaces de crear un so nou, un ritme modern i un estil musical innovador.
Més Informació
On es fa
Sala Apolo
Quan es fa
Dimecres, 29 d'octubre
Preu
15 €
Yuja Wang
Yuja Wang3/3
La jove xinesa reconeguda per la seva virtuositat tècnica i un instint poètic audaç ofereix tres concerts acompanyada de l’OBC. Interpretarà el Primer concert per a piano de Dimitri Xostakóvitx. una peça simpàtica, plena de bon humor i de gran dificultat.
Més Informació
On es fa
L’Auditori Accés Minusvàlid
Quan es fa
Divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 d'octubre
Preu
10 € - 56 €
Munt de mots
Munt de mots1/2
Si sou dels que pareu l'orella quan s'explica una bona història heu de saber que el Festival de Narració Oral de Barcelona porta contes per triar i remenar a càrrec de narradors d'aquí i d'allà!
Més Informació
On es fa
Biblioteques i Centres Cívics
Quan es fa
Del 20 al 25 d'octubre
Preu
Activitats gratuïtes
Taller del Modernisme
Taller del Modernisme2/2
Si parlem de La Pedrera, la Casa Batlló o la Sagrada Família tots sabreu a què ens referim: el Modernisme, un estil artístic admirat arreu del món! Sota els efectes d'aquest estil artístic podreu explorar i donar via lliure a la vostra imaginació, inspirant-vos en les seves formes més característiques.
Més Informació
On es fa
Fundació Godia
Quan es fa
Dissabte, 25 d'octubre
Preu
5,50 €
Carlos A. Scolari
Taller de disseny narratiu transmèdia1/1
Les narratives transmediàtiques són aquelles que desenvolupen el fil narratiu en diferents suports: blogs, televisió, xarxes socials, videojocs, llibres..., cadascun dels quals suposa una porta d’entrada diferent a la mateixa història. En el marc de la Transmedia Week 2014, aquesta activitat de caràcter pràctic aborda la narrativa transmèdia aplicada al camp de la ficció.
Més Informació
On es fa
CCCB
Quan es fa
Dilluns 27 i dimarts 28 d'octubre
Preu
Entrada lliure
Factorial
Factorial1/1
Neix amb la vocació d’esdevenir una plataforma de debat i reflexió sobre les fàbriques de creació a escala internacional. Durant les jornades es faran taules de debat, tallers i un intens programa social, amb vint-i-cinc ponents procedents de tot Europa. Es parlarà sobre els models de gestió i finançament o els nous recursos tecnològics, entre d'altres, i es programaran visites a algunes de les fàbriques de la ciutat.
Més Informació
On es fa
Fabra i Coats
Quan es fa
Del 29 al 31 d'octubre
Preu
100 €
La Primera Guerra Mundial a Barcelona
La Primera Guerra Mundial a Barcelona1/1
Un itinerari de la mà del periodista i escriptor David Revelles transita pels escenaris de la ciutat de principis del segle XX, a l’ombra de la Gran Guerra i descobreix una Barcelona desapareguda que, durant els anys de conflicte armat, i a causa de la neutralitat d'Espanya en la guerra, es va convertir en un fascinant tauler de joc per a espies, contrabandistes d’armes, aventurers, idealistes o pistolers.
Més Informació
On es fa
Diversos espais Accés Minusvàlid
Quan es fa
Dissabte, 25 d'octubre
Preu
14 €
ExtraTap Factory
Tap Factory
Els amants de la dansa urbana tenen una cita amb l'urban, tap dance, hip hop i acrobàcies mil. La prestigiosa companyia francesa Tap Factory Project ha creat un espectacle ideat pel coreògraf Vincent Pausanias que està triomfant arreu del món.
Més Informació
On es fa Accés Minusvàlid
Barts
Quan es fa
Fins al 26 d'octubre
Preu
20 - 34 €
12 Festival Beefeater In-Edit
Beefeater In-Edit1/1
Del 23 d’octubre al 2 de novembre, torna la 12a edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona, amb una cinquantena de pel·lícules entre les quals destaquen noms com Nick Cave, Joe Strummer, Mike Oldfield, Spandau Ballet o Freddie Mercury. Si voleu veure aquest i d’altres vídeos de Barcelona Cultura premeu el botó ’Cultura TV’.
Més Informació
logo_convidem.jpgAl teu abast
Les princeses també es tiren pets
Les princeses també es tiren pets
La Reina del Mirall s'assabenta de que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món.
+ info
Contes i cuentos
Contes i cuentos
El cicle "Contes i Cuentos" al Harlem Jazz Club enguany arriba a la seva 18ª temporada traslladant als espectadors a mons imaginaris.
+ info
Tiquet Rambles
Tiquet Rambles
Cada dia, 50% de descompte en entrades d'espectacles per al mateix dia a les taquilles del Palau de la Virreina.
+ info
Més Promocions
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €             
Ós Bru
Divendres, 24
Música: L'últim concert de petit format d'aquest mes d'octubre serà a càrrec del grup barceloní de pop-folk Ós Bru / La Botiga del Primavera Sound / 0 e
+ info
Castanyada Artística
Dissabte, 25
Barcelonens: Què fem per la castanyada? Doncs, mengem castanyes.Però es poden fer moltes coses més! / C Cultural Albareda / 0 e
+ info
De Miró a Barcelona
Diumenge, 26
Exposicions: Els dibuixos preparatoris, la documentació i la correspondència vinculats a les quatre obres que Miró va concebre per a la ciutat / Fundació Miró / 0 e
+ info
 
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €                                 
El Palau de Pedralbes, ahir i avui
Dilluns, 27
Exposicions: una oportunitat per descobrir els espais exteriors i interiors del Palau de Pedralbes, des dels seus orígens fins a l'actualitat / Jardins del Palau de Pedralbes / 0 e
+ info
El resplandor
Dimarts, 28
Cinema: Si t'agrada el bon cinema, dins el cicle "¿Quién dijo miedo?", pots gaudir de grans obres en versió original amb subtítols en castellà / Yelmo Cine Club / 2,90 e
+ info
 
logo_crisis.jpgCultura cada dia entre 0 i 5 €                                 
Josep Duñach. L'escultor i el seu temps
Dimecres, 29
Lletres: Presentació del llibre "Josep Duñach. L'escultor i el seu temps" de Maria Marín Silvestre, amb Francesc Fontbona i l'autora / Museu Europeu d'Art Modern / 0 e
+ info
Futurs abandonats. Demà ja era la qüestió
Dijous, 30
Exposicions: Una aproximació panoràmica a la pobresa d’experiència amb la qual, sovint, s’ha definit la contemporaneïtat / Centre d'Art Fabra i Coats / 0 e
+ info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo