FUNDACIÓ JOAN BROSSA_ITINERARIS, ACTIVITATS


 
Contes,1986.jpgLa Fundació Joan Brossa amb les escoles!

Si voleu explorar l'obra de Joan Brossa amb els vostres alumnes, us proposem itineraris urbans, activitats a l'aire lliure, tallers de poesia i clubs de lectura. Literatura, art, teatre, màgia, dansa i cinema us permetran descobrir la personalitat d'un poeta polièdric, transversal i trencador mitjançant dinàmiques que fomenten el diàleg, la reflexió, la creativitat i la participació activa. Tenim propostes educatives per a totes les edats. En aquest vídeo trobareu la nostra filosofia de treball i en el document adjunt podreu consultar l’oferta educativa del curs 2017-2018. Si voleu rebre més informació sobre alguna activitat o teniu alguna pregunta, no dubteu a contactar-nos.

A banda d’aquestes activitats, us recordem que podeu consultar el blog educatiu“Laberints brossians” en el qual trobareu diversos recursos (orientacions i unitats didàctiques, bibliografia, vídeos, experiències educatives, etc.) que us ajudaran a treballar la vida i l’obra de Joan Brossa de orma autònoma. 

Enguany continuarem impulsant els projectes de curs amb la finalitat de donar continuïtat a la figura de Joan Brossa durant el curs escolar. La temàtica escollida per al proper curs serà la poesia objectual amb la proposta “Mirades”

I finalment, us volem anunciar que el 20 de setembre s’inaugurarà l’exposició “Poesia Brossa” al MACBA, una mostra que anirà acompanyada d’un projecte educatiu específic, principalment adreçat a secundària, i que es podrà visitar fins al febrer del 2018. Si voleu rebre més informació sobre l’oferta educativa, contacteu amb el Departament Educatiu del Museu: educacio@macba.cat

Que tingueu un bon inici de curs!

---
Maria Canelles

Fundació Joan Brossatel.: 93 458 99 94
www.fundaciojoanbrossa.cat
Plaça dels Àngels, 8. 1a planta
(Centre d'Estudis i Documentació del MACBA)
08001, Barcelona
Logo Fundació Joan Brossa transparent

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo