AMICS DE LES ARTS_EXPOSICIÓ

Exposició d'en Gabi Mora a l'Espai La Galeria

EXPOSICIÓ


Pintures



A càrrec d'en Gabi Mora



En Gabi Mora Pintor

Segurament es poden fer moltes definicions de la pintura d’en Gabi Mora i totes elles, des de diferents perspectives, segurament serien molt certes. Jo definiria el seu art com eclèctic; podem parlar de figuració, geometrisme, impressionisme o expressionisme ja que, en moltes de les seves obres, hi trobarem fàcilment trets d’aquests, i d’altres, moviments pictòrics. Els seus notables coneixements de la pintura –especialment dels grans mestres del segle XX- fan que domini i assimili perfectament tots els grans corrents artístics moderns. Les seves obres sempre són brillants, d’acurada composició, de perfectes línies arquitectòniques, lluminoses, mediterrànies, de colors vius i gran expressivitat. El seu art neix d’un treball intens i extens, del seu talent i d’una mirada profunda, curiosa, intel·ligent i irònica sobre la realitat; una mirada, això sí, allunyada, molt allunyada, del naturalisme mimètic i convencional. Al pintar, construeix una nova realitat partint de diferents i diverses realitats que s’integren i sumen, que es potencien. Tot això fa que les seves pintures tinguin sempre un segell molt propi i personal i una visió particular de les coses.

Roc Fuentes


 
L’Espai La Galeria és un punt de col·laboració entre galeristes i entitats amb el Centre Cultural. Un nou espai on les propostes artístiques vénen de la mà dels seus representants.

Del 7 de setembre a l’1 d’octubre de 2017, es podrà veure i adquirir l’obra d’aquest artista.

 
Inauguració
Dia:
 13 de setembre de 2017
Hora: 19:00h
Lloc: Espai La Galeria. Centre Cultural (Rambla d'Ègara, 340 - 08221 Terrassa)
Organitza:

[LOGO O TEXT
Amb el suport de:

    

 
Comparteix
Piula
Reenvia
Copyright © 2017 Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Reservats tots els drets.
Si reps aquest correu és perquè figures com a soci/sòcia o simpatitzant a la base de dades d'AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS. Si no desitges rebre més correus com aquest, pots donar-te de baixa automàticament clicant a 'Dona't de baixa'. També t'informem que, d’acord amb la normativa de Protecció de Dades Personals, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-te per escrit al responsable del fitxer, AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS, al c/Teatre, 2 08221 Terrassa o al correu electrònic: info@amicsdelesarts-jjmm.cat.

Enviat per:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
C/ Teatre, 2
C/ Sant Pere, 46, 1r
TerrassaBarcelona  08221
Spain

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo