MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 127: del 25 de gener al 8 de febrer de 2017

Trasmediterránea

Us presentem aquesta nova exposició que commemora el centenari de la fundació de la Compañía Trasmediterránea. La mostra farà un recorregut per la història de la companyia amb peces pròpies i peces de les nostres col·leccions. L'exposició es podrà visitar a partir del 27 de gener a l'1 de maig, a les Naus de les Drassanes.





XIX Jornades de Museus i Educació- Inscripció oberta

L'MMB us presenta aquesta nova edició de les Jornades de Museus i Educació que, sota el títol Joves: target impossible?, centra el seu focus en els joves com a públic. L'objectiu és conèixer els seus interessos i preferències, per tal de consolidar-los com a un públic més de les nostres programacions. Adreçades a professionals vinculats a les àrees d'educació i activitats dels museus. Dies 23 i 24 de febrer, a l'auditori de l'MMB. Inscripcions al nostre web.




Programa de cursos de manteniment d'embarcacions- Inscripcions obertes

Hem programat quatre cursos temàtics entorn el manteniment de les embarcacions, que van des del manteniment del motor a la tria de les pintures i vernissos més convenients en cada cas. L'objectiu de tots ells és que els propietaris de petites embarcacions puguin fer-ne el manteniment general i possibles millores. Al nostre web hi trobareu informació detallada del contingut de tots els cursos amb el calendari de les sessions i els preus. Places limitades.




Noves activitats familiars a l'MMB

Si voleu passar una bona estona en família, us proposem diferents activitats per als matins dels diumenges. Com a novetat d'enguany us presentem l'activitat Immersió: construïm un submarí, una activitat en la que coneixereu la importància dels descobriments de Narcís Monturiol en la història de l'evolució dels submarins. També tenim altres tallers de construcció de petits vaixells i visites guiades a les nostres exposicions temporals. Inscripcions al nostre web.






Club de lectura MMB

Comencem l'any presentant-vos la sisena edició del club de lectura, una activitat organitzada per la nostra Biblioteca, l'objectiu de la qual és apropar la literatura marítima als lectors. La primera sessió tindrà lloc el dissabte 28 de gener i estarà dedicada a l'obra La perla, de John Steinbeck. El club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.




Visita els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Us recomanem la visita als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona. Els jardins estan situats just al damunt de la muralla i el portal és l'únic que es conserva de la muralla medieval. Pròximes apertures: 5 i 12 de febrer, d'11 a 14 h. Entrada lliure. Els jardins del Baluard tenen dificultats d'accés per a persones amb mobilitat reduïda.




Coneixeu el pailebot Santa Eulàlia?

Us animem a visitar el pailebot Santa Eulàlia, l'embarcació més destacada de la nostra flota, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional pel Govern de la Generalitat de Catalunya. La visita al pailebot està inclosa a l'entrada del Museu, però també teniu la possibilitat de visitar únicament el vaixell. Consulteu horaris de visita al nostre web. El pailebot no és accessible a persones en cadira de rodes.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - informacio@mmb.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo