FUNDACIÓ VILA CASAS_CONFERÈNCIA

Si no veu correctament aquest correu electrònic faci clic aquí.

   
Una conferència a l'Espai Volart mostra la bellesa del pensament de Ramon Llull
El professor de la Universitat Pompeu Fabra, Amador Vega, proposa una lectura estètica com a complement de l'exposició “L’escala de l’enteniment. Ramon Llull, 1316-2016”
La Fundació Vila Casas té el plaer d'anunciar-vos que el dimecres 11 de maig, a les 19 h, l'Espai Volart acollirà la conferència "L’escala de l’enteniment. Aproximacions estètiques a la lògica lul·liana", pronunciada pel doctor en filosofia Amador Vega, catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts a la Universitat Pompeu Fabra.

Amador Vega és, també, co-comissari de l'exposició “L’escala de l’enteniment. Ramon Llull, 1316-2016”, del pintor i escultor Alfonso Alzamora, en exhibició a l'Espai Volart 2 a partir del dijous 5 de maig. La seva ponència complementa, així doncs, la proposta plàstica, alhora que explora l’envergadura de la figura de l’escriptor, filòsof i místic medieval i la influència que han tingut algunes de les seves formulacions intel·lectuals en les dimensions de l’art i la percepció.

Aforament limitat. És imprescindible reserva prèvia. Truqueu al 93 481 79 80 o bé envieu un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com.



Per a més informació podeu contactar amb:

Natàlia Chocarro Bosom
Cap de Premsa i Comunicació i Adjunta a Direcció d'Art
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
nchocarro@fundaciovilacasas.com


C/ Ausiàs Marc, 20. 08010 Barcelona · Tel. +(34) 93 481 79 80 · fundacio@fundaciovilacasas.com      © 2016 Fundació Vila Casas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo