FLUX_FESTIVAL VIDEO


FLUX 2015. festival de vídeo d’autor
Edició especial X Aniversari
15 desembre 2015 - 10 gener 2016
ARTS SANTA MÒNICA
entrada gratuïta


dimarts 15 desembre 2015
ACTE INAUGURAL
18h videoinstal·lacions X ANIVERSARI, FLUX MUT i FLUX VideoCapsa (al Claustre i a l'Espai Balcó).
19h projecció dels AUTORETRATS 2015 dels autors centrals del festival: JIMJAK, MABEL PALACÍN i ELISABET PRANDI (Claustre).
20h actuació de CRIS BLANCO amb l'espectacle “ciencia_ficción" (Claustre).

dijous 17 desembre 2015
19-21h ELISABET PRANDI projecció monogràfica + col·loqui

divendres 18 desembre 2015
19-21h JIMJAK projecció monogràfica + col·loqui

dissabte 19 desembre 2015
19-21h MABEL PALACÍN projecció monogràfica + col·loqui

CONSULTEU LA RESTA DE LA PROGRAMACIÓ FINS AL 10 GENER 2016, AL WEB DEL FESTIVAL O AL PROGRAMA ADJUNT.
___

Desena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

En aquesta desena edició els autors centrals del festival són JIMJAK, MABEL PALACÍN i ELISABET PRANDI, artistes de trajectòries ben diverses que s’endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l’art, la videocreació, la videoinstal·lació, el documentalisme o l’experimentació audiovisual. Hi haurà PROJECCIONS MONOGRÀFIQUES, COL·LOQUIS amb els autors i l’estrena dels seus AUTORETRATS, obres inèdites encàrrec del festival.

A més, presentem la videoinstal·lació silenciosa FLUX MUT, obra de JULIÁN ÁLVAREZ, i la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VIDEOCAPSA, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits dels autors MIGUEL ANDRÉS, ARTURO BASTÓN, ANGIE BONINO, LALO GARCÍA & RAIMON LORDA, KIKOL GRAU, FÉLIX PÉREZ-HITA, RROSE PRESENT, PÍA SOMMER, SRA. AUDIOVISUAL i MORROSKO VILA-SAN-JUAN.

Per celebrar el desè aniversari, hi ha activitats afegides al programa clàssic del festival, com per exemple un projecte expositiu amb VIDEOINSTAL·LACIONS inèdites de FRANCESCA LLOPIS, ALBERT MERINO i JORDI TEIXIDÓ; l'estrena d'un DOCUMENTAL sobre les deu edicions del festival; i la projecció dels AUTORETRATS creats pels 34 autors centrals del festival des del 2005 fins al 2015.

I com a acte inaugural comptem amb l’ACTUACIÓ de CRIS BLANCO amb l’espectacle “ciencia_ficción”.
___

Entrada gratuïta a tots els actes.

ARTS SANTA MÒNICA
La Rambla, 7 - 08002 Barcelona

organitza HABITUAL VIDEO TEAM
Lis Costa & Josep M. Jordana

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo