MUSEU MARÍTIM_BUTLLETÍ

butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 87. Del 12 al 25 de març de 2015

Farers: entre el mite i la realitat

L'MMB ha organitzat una xerrada sobre els fars i les persones que els habiten. Us acostarem a la màgia que els envolta i també a la vida quotidiana dels faroners i les seves famílies. Dimarts 17 de març, a les 18.30h, a la sala d'actes del Museu. Activitat gratuïta d'entrada lliure.





Activitats per Setmana Santa

S'acosta la Setmana Santa i com cada any us proposem diverses activitats per a tota la família. Les activitats d'enguany són Amb ulls d'aigua, en la que podreu construir una càmera obscura amb una peixera, i Viatge al fons del mar en batiscaf, al planetari digital del Museu, en la que fareu una immersió per veure la fauna marina. Dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d'abril. Consulteu sessions i preus al nostre web. Places limitades.




Taller de fotografia: Barcelona desperta- Últimes places!

L'MMB ha organitzat un nou taller de fotografia en el que tindreu la oportunitat de practicar la tècnica fotogràfica en el moment en el que es fa de dia. Quan surt el sol, la ciutat desperta i la llum del dia ens ofereix escenaris i composicions fotogràfiques molt riques. El curs s'estructura en una part teòrica i una de pràctica, que es realitzarà a bord del pailebot Santa Eulàlia. Són necessaris coneixements bàsics de fotografia. Diumenge 15 de març. Inscripcions al nostre web.




El cel de primavera- Últimes places!

L'MMB us continua oferint l'activitat Els cels de les estacions, cicle de xerrades al nostre planetari digital que us ajudarà a conèixer com és el cel de l’hemisferi nord en cada una de les estacions de l’any. Es donaran a conèixer conceptes d’astronomia vinculats a la navegació. La propera sessió tindrà lloc el 20 de març i estarà dedicada al cel de primavera. Inscripcions al nostre web.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la nostra Biblioteca, amb l'objectiu de continuar apropant el patrimoni marítim als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 21 de març i estarà dedicada a l'obra La mujer del faro d'Ann Rosman. Participar en un club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta amb places limitades.




Concert al jardí del Museu

L'MMB us convida a aquest concert de la Purdue Jazz Band, una banda procedent dels Estats Units que ha estat guardonada en molts festivals de Nordamèrica i que també ha participat en nombrosos festivals internacionals. El repertori constarà de peces clàssiques per a Big Band de les dècades dels 50, 60 i 70. Dijous 19 de març, a les 18h, al jardí del Museu. Activitat gratuïta.

 





L'MMB amb la festivitat de Santa Madrona

El 14 de març al vespre s’hissarà la bandera de Santa Madrona d’Hortolans de Sant Antoni dalt de la porta de Santa Madrona i s’il·luminaran les muralles del Baluard amb lluminàries per anunciar la festivitat de Santa Madrona que se celebra el 15 de març. Totes les persones que visitin els jardins del Baluard i passegin per la porta de Santa Madrona el diumenge 15 de març podran veure onejar la bandera de Santa Madrona des de les 11 fins les 14h.




Convocatòria del XIX Premi Literari Nostromo

L’Associació d’Amics de Nostromo dedica l’edició d’enguany a Ramon Muntaner (1265-1336) home d'armes, cavaller viatger que va participar en la conquesta de Menorca, s'enrolà en les campanyes de Roger de Flor, amb els almogàvers catalans i aragonesos. El Premi Literari Nostromo té com a objectiu impulsar la literatura marítima i està dotat amb 10.000 € i amb la publicació de la novel·la. Data límit per a presentar els originals, 30 de juny.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo