ACADÈMIA BELLES ARTS SABADELL_NOTÍCIES




 



 

segueix-nos
 
ACTIVITATS ACADÈMIA MES DE JUNY

Durant el mes de juny l'Acadèmia acull diferents activitats: tallers, concerts i actuacions.

El proper dia 09/06/2016 tindrem un taller d'animació i cinema dirigit pel Cine Club Sabadell i la formació "El Bombeto":

A "El Bombeto" ens dediquem a ensenyar animació i cinema allà on anem, i aquesta vegada ens acostem a l'Acadèmia de Belles Arts amb l'objectiu de fer un taller/experiment. Podrem fer que els dibuixos, les pintures i les escultures dels seus socis cobrin vida? Perquè "animar" és molt més que fer moure imatges, és aconseguir que aquestes imatges expressin la vida que contenen. Serà tot un repte per a nosaltres i per a vosaltres, us hi apunteu?

El dissabte 11/06/2016 tornarem a tenir l'actuació de l'Escola de Dansa "Bots" amb el Dansa i Art!. Les alumnes de l'escola ballaran a la Sala 1 de l'Acadèmia inspirant-se amb els quadres de l'Exposició de Membres Col·laboradors de l'Acadèmia, no us ho perdeu!

El dijous 16/06/2016 tindrem el concert del Duo Tena-Manrique. Un concert de piano a quatre mans. El duo tocarà peces de música clàssica.

RECORDATORI:
Avui dijous 02/06/2016 tindrem el concert de l'Aula de Piano del Conservatori Professional de Música de Sabadell a les 19.30h. No us ho perdeu!

Per més informació:
Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
Passeig de Manresa, 20, 08202 Sabadell. T-: ++34 937 250 945 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo