AMICS DE LES ARTS_MASTERCLASS

Si no pots veure bé aquest missatge, obre'l en el teu navegador.

Hem iniciat a Terrassa l'activitat d'una xarxa d’espais culturals que treballem en el món de la fotografia —tant amateur com professional com educativa— per estar en contacte i millorar la comunicació sobre les accions i activitats que cadascú programa, i també per intercanviar sinergies, tècniques, treballs en grup i també cursets.

Engeguem la xarxa Amics de les Arts i Joventuts MusicalsBaumannLab-Laboratori de Creació Jove i Estudi Tigomigo i amb la il·lusió d’anar-la augmentant.

Com a primera activitat hem programat una masterclass sobre CIANOTÍPIA: CREA ELS TEUS NEGATIUS, EMULSIONA I REVEL, dirigida per en Paulo Cacais.

En primer lloc es farà la presentació del taller, amb introducció a la tècnica i el material necessari, a la sala d’exposicions Estudi Tigomigo (C/ Viveret, 17), el dijous 31 de març de les 19:30 a les 21:00 hores.

La segona part que serà la classe pràctica, es realitzarà als laboratoris del BaumannLab (Av. Jacquard, 1) el dissabte dia 2 d'abril de les 09:30 a les 14:30 hores.

La tercera part i final de la masterclass serà a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (C/ Sant Pere, 46, 1a planta) el dissabte 30 d'abril de les 11:00 a les 13:00 hores, en què es posarà en comú i es comentaran els treballs realitzats i possibles dubtes que hagin sorgit.

Preu de la sessió de dissabte 2 d'abril: 9,74€. Cal inscripció prèvia a la Casa Baumann. Les altres dues activitats d’aquesta masterclass són gratuïtes.



Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
Baumann-lab-Laboratori de creació jove
Estudi Tigomigo


 Terrassa, març del 2016

 
Organitza:







 

Amb el suport de:








 
Enviat per:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Carrer del Teatre, 2, Terrassa, España
TerrassaCT  08221


Entra a www.amicsdelesarts-jjmm.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo