MUSEU DEL MODERNISME_ACTIVITATS ABRIL

Veure aquest mail al navegador 

Activitats Abril 2015

Actividades Abril 2015

 

L'arribada de la Primavera porta al museu noves activitats, exposicions i rutes per gaudir del mes del llibre. Celebra Sant Jordi amb cultura!
La llegada de la Primavera trae al museo nuevas actividades, exposiciones y rutas para disfrutar del mes del libro. ¡Celebra Sant Jordi con cultura!

18 d'abril   11h

Paseo Modernista


Coneix, de la mà de Cases Singulars, les façanes dels edificis més emblemàtics de la ciutat: La Pedrera, Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Lleó i Morera i per últim visitaràs el Museu del Modernisme amb xocolatada inclosa! Reserva la teva plaça gratuïta i vine vestit d'època!

Conoce, de la mano de Casas Singulares, las fachadas de los edificios más emblemáticos de la ciudad: La Pedrera, Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Lleó i Morera y por último el Museo del Modernismo con chocolatada incluida! Reserva tu plaza gratis y ven vestido de época!

  

18 d'abril  19h

Música al Museu: Concert teatralitzat
Música al Museu: Concierto teatralizado

 

La nova temporada musical estrena Rusiñol i el Modernisme. El duet “La Veu Humana”, (veu i piano) ens ofereix un espectacle entretingut i divulgatiu. Amb paraules de Rusiñol, escoltarem peces musicals de l’època, algunes conegudes i d’altres gairebé inèdites.
La nueva temporada musical estrena Rusiñol y el Modernismo. El dúo “La Voz Humana”, (voz y piano) nos ofrece un espectáculo entretenido y divulgativo. Con palabras de Rusiñol, escucharemos piezas musicales de la época, algunas conocidas y otras casi inéditas.


Tot l'abril

Nova col·lecció
Nueva colección


El Museu celebra el seu aniversari compartint amb el públic peces que passaran a formar part de la col·lecció permanent. Compromesos amb el patrimoni català, el museu continua la seva tasca de difusió cultural a través de les noves incorporacions. Es podran gaudir tot el mes d'abril i durant aquest any.

El museo celebra su aniversario compartiendo con el público piezas que pasarán a formar parte de la colección permanente. Comprometidos con el patrimonio catalán, el museo continúa su labor de difusión cultural a través de las nuevas incorporaciones. Se podrán disfrutar todo el mes de abril y durante este año.

26 de març  - 15 d'octubre

Exposició temporal

Exposición temporal


Retrat de Barcelona, evolució d'una ciutat, mostra per primera vegada el fons fotogràfic del Museu. Es podran apreciar aspectes singulars com les transformacions urbanístiques, la moda i la burgesia catalana i les noves tecnologies que van arribar amb el canvi de segle.
Retrato de Barcelona, evolución de una ciudad, muestra por primera vez el fondo fotográfico del museo. Se podrán apreciar aspectos singulares como las transformaciones urbanísticas, la moda y la burguesía catalana y las nuevas tecnologías que llegaron con el cambio de siglo.
  

11 d'abril  17:30

Visites combinades Museu - Casa Lleó i Morera
Visitas combinada Museo - Casa Lleó i Morera


Visita combinada del Museu del Modernisme de Barcelona i de l'interior de la Casa Lleó i Morera, un dels edificis modernistes més emblemàtics i que complementa a la perfecció aquesta experiència amb la riquesa artística de la col·lecció del Museu.

Visita combinada del Museu del Modernisme de Barcelona y del interior de la Casa Lleó i Morera, uno de los edificios modernistas más emblemáticos y que complementa a la perfección esta experiencia con la riqueza artística de la colección del museo.


23 d'abril

Diada de Sant Jordi
Día de Sant Jordi


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre, et proposem gaudir del nostre museu i visitar la nostra botiga: llibres, productes exclusius, souvenirs, joies inspirades en el Modernisme i molt més! Tindràs un descompte del 15% en totes les nostres publicacions aquest dia tan especial!
Con motivo de la celebración del Día Internacional del Libro, te proponemos disfrutar de nuestro museo y visitar nuestra tienda: libros, productos exclusivos, souvenirs, joyas inspiradas en el Modernismo y mucho más! Tendrás un descuento del 15% en todas nuestras publicaciones en este día tan especial!

Copyright © 2015 Museu del Modernisme de Barcelona,
Totos els drets reservats
 
El nostre correu electrònic és:
mmcat@mmcat.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo