MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA_BUTLLETÍ


butlletí informatiu
Si no veus correctament el nostre butlletí, fes clic aquí
Número 83. Del 15 al 28 de gener de 2015

XVIII Jornada de Museus i educació- Inscripció oberta

Us presentem una nova edició de les Jornades de Museus i Educació, enguany dedicades al disseny i programació d'activitats a museus i institucions culturals. Dies 19 i 20 de febrer. Consulteu el programa de les jornades al nostre web.





Participa al III Concurs de microrelats de l'MMB

Us animem a participar a aquesta nova edició del concurs de microrelats, dedicat a els Pirates. L'objectiu principal del concurs és fomentar el coneixement de la cultura marítima. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 10 anys, amb un relat inèdit. El concurs disposa d'un blog on hi ha recollits tots els relats presentats. La data límit de participació és el 19 d'abril. Més informació i bases del concurs al nostre web. 




Noves activitats familiars a l'MMB

Comencem l'any amb noves activitats per a tota la família. El taller de bot de vent i el taller del vaixell Pirata us ensenyaran a construir un petit vaixell que podreu fer navegar. A ulls d'aigua construïreu una càmara obscura amb una peixera i així aprendreu com funciona una càmara fotogràfica. I si us agraden les aventures podeu fer un Viatge al fons del mar en batiscaf per veureu d'aprop tota la fauna marina. Totes les activitats tenen lloc els diumenges. Al nostre web hi trobareu el calendari de totes les activitats. Servei de venda d'entrades en línia.




Club de lectura MMB

Us animem a participar en aquest club de lectura organitzat per la nostra Biblioteca, amb l'objectiu de continuar apropant el patrimoni marítim als lectors. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 24 de gener i estarà dedicada a l'obra Moby Dick de Herman Melville. Participar en un club de lectura permet tenir una visió més rica de l'obra, gràcies a les aportacions dels participants. Al nostre web trobareu el dossier de lectura de l'obra. Activitat gratuïta. Places limitades.




No et perdis les nostres exposicions temporals

Durant el 2015 l'MMB continua apostant per les exposicions temporals. Us recomanem especialment Càmeres submarines, el repte de fotografiar sota l'aigua, exposició dedicada a la fotografia submarina i a la seva evolució a partir del segle XIX. L'exposició Donem-li la volta al món mostra com és la vida a bord dels vaixells Open 60 que participen a la Barcelona World Race. Consulteu l'agenda d'exposicions al nostre web.
 





Vine a visitar els jardins del Baluard i el Portal de Santa Madrona

Durant el 2015 obrirem portes als jardins del Baluard i al portal de Santa Madrona, l'únic portal que es conserva de la muralla medieval. Els dos espais estaran custodiats per l'Associació de Recreació Històrica de la Coronela de Barcelona, força armada no professional formada per menestrals i artistes, que va defensar la ciutat el 1714. Oberts el primer i tercer diumenge de mes, d'11 a 14h. Entrada lliure. Us hi esperem aquest proper diumenge.




L'MMB us recorda que...

els diumenges, a partir de les 15h, podeu entrar gratuïtament a totes les nostres exposicions. Viatge mar enllà explora el significat de viatjar i proposa un recorregut per la col·lecció de l'MMB. A més, també podreu visitar gratuïtament les exposicionsCàmeres submarines. El repte de fotografiar sota l'aigua,Donem-li la volta al mónPirates, Forja VIva i Catalunya Ciutats. Per a més informació consulteu el nostre web.

 Segueix-nos!
Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona. Tel. 933 429 920 · Fax 933 187 876
www.mmb.cat - m.maritim@diba.c

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo