FACULTAT DE BELLES ARTS_CLOÈNDA 35 ANYS FACULTAT BELLES ARTS

Amb la celebració de l’acte de la Lliçó inaugural del curs acadèmic 2014-15, a càrrec de la Maria Mandé i que va tenir lloc dimarts 18 de novembre, vam cloure el curs commemoratiu dels 35 anys de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

Ens plau dir-vos que, amb motiu de l‘esdeveniment, hem confegit un blog on hi trobareu una pinzellada de memòria de les activitats que s’han fet a la Facultat o en les que la Facultat ha participat al llarg del 2013-14.

Ens agradarà que entreu al blog i gaudiu de les imatges rescatades i dels documents trobats alguns moments d’aquests 35 anys. Aportacions cedides per aquelles persones de la casa que, amablement, heu volgut contribuir en dotar de contingut aquest repositori del moment històric que ha estat la commemoració dels 35 anys de la nostra Facultat.
A continuació, l’enllaç:

També hi podeu accedir des del blog de la Facultat - on us podeu subscriure per rebre puntualment informació d’interès- des del botó del logotip dels 35 anys, al menú de la dreta:

Us animem a passejar-vos-hi i, si hi ha alguna fotografia o escrit que us sembla que voleu afegir al blog, no dubteu en fer-nos-ho arribar a: culturart@ub.edu, anunciant que és per al Blog dels 35 anys. Serà benvingut!

El Deganat de la Facultat i la Comissió de Cultura us agraïm a tots i totes la vostra participació en aquest curs de commemoració .
Rebeu una salutació ben cordial,


Vicedeganat de Cultura i Estudiants
Facultat de Belles Arts
Pau Gargallo, 4
080028 Barcelona
Tel.: +34 93 403 92 86
          +34 628 987 873

<image001.jpg>

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CCCB_AGENDA

Carta de la Mesa Sectorial del Arte Contemporáneo